2777
2789

نمیدونم کار درست رو همسر من میکنه یا من که همش حرص میخورم از این اخلاق همسرم،یه رستوران معروف توی شهرمون هست که همسرم مقید هست چند وقت یکبار شام بریم اون رستوران، امروز سرکار بودم زنگ زد که رفتی خونه شام درست نکن شب میریم بیرون غذا میخوریم،کلا وقتی میریم این رستوران و میایم فاکتور رو که میبینم توی دلم همشششش حرص میخورم،ولی با اینحال تاحالا نشده که به روی همسرم بیارم،یا مثلا وقتی میخاد یه لباسی بخره اصلا قیمت نمیگیره حتی شده برای یه دست لباس زیر ‌‌پولی داده که من سرم سوت کشیده. من کاااملا برعکس همسرم برای مثال من وقتی حقوقم رو جمع میکنم با اینکه طلا دوست ندارم اما میرم بعنوان پس انداز یه طلای دست دوم میخرم که مزد ساخت نداشته باشه،اما همسرم اگه بخاد طلا بخره صرفا برای قشنگی هست و فقط ظاهر اون طلا رو میبینه،یا مثلا موقع خرید لباس سعی میکنم توی مغازه هایی برم که بدونم گرون فروشی نمیکنن،یا با اینکه شاغل هستم و وقتی از سر کار میام خونه باید توی خونه هم ادامه کارام رو انجام بدم اما با تمام خستگی میام شام درست میکنم که همسرم غذا از بیرون سفارش نده،بچه ها شوهرم از اول زندگیش تا الان حمایت پدرشون رو داشتن و هیییچ وقت در مضیقه نبوده برعکس من که تمام عمرم رو با سختی بزرگ شدم و دلم نمیاد برای هر چیزی پول خرج کنم. 

همش تو فکر جمع کردن و پس انداز کردنم، نمیدونم من اشتباه میکنم یا همسرم. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما 

بعدا میفهمی ک در لحظه زندگی کردن چقدر خوبه 

و چه زنها هستن ک در حسرت همین خرج کردنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کار همسرت درسته

حرص نخور لذت ببر

خوبه تو امضات هم نوشتی دنیا همه هیچه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

شمام باید یه لذتی از زندگی ببری جمع کنی جمع کنز اخرش که چی؟ خب باید لذتم ببری رستوران بری غذا بخوری بخاطر صرفه جویی و پولش نباید این لذتو از خودتون بگیری اونم ی بخشی از زندگیه شما پولو هدر کع نمیدید وقتی برای حال خوب خودتون خرج میکنید اونم ی نوع پس اندازه یه عالمه مول داشته باشی افسرده باشب خوبه؟

🫂🙂سردرگم در هیاهو

شوهرت عالیه فک کنم خودت درگیر خودکم بینی هستی برعکس خیلیا ،زنی ک خرج داره ارج داره لذتشو ببر خسیس نباش

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم