نمیدونم کار درست رو همسر من میکنه یا من که همش حرص میخورم از این اخلاق همسرم،یه رستوران معروف توی شهرمون هست که همسرم مقید هست چند وقت یکبار شام بریم اون رستوران، امروز سرکار بودم زنگ زد که رفتی خونه شام درست نکن شب میریم بیرون غذا میخوریم،کلا وقتی میریم این رستوران و میایم فاکتور رو که میبینم توی دلم همشششش حرص میخورم،ولی با اینحال تاحالا نشده که به روی همسرم بیارم،یا مثلا وقتی میخاد یه لباسی بخره اصلا قیمت نمیگیره حتی شده برای یه دست لباس زیر پولی داده که من سرم سوت کشیده. من کاااملا برعکس همسرم برای مثال من وقتی حقوقم رو جمع میکنم با اینکه طلا دوست ندارم اما میرم بعنوان پس انداز یه طلای دست دوم میخرم که مزد ساخت نداشته باشه،اما همسرم اگه بخاد طلا بخره صرفا برای قشنگی هست و فقط ظاهر اون طلا رو میبینه،یا مثلا موقع خرید لباس سعی میکنم توی مغازه هایی برم که بدونم گرون فروشی نمیکنن،یا با اینکه شاغل هستم و وقتی از سر کار میام خونه باید توی خونه هم ادامه کارام رو انجام بدم اما با تمام خستگی میام شام درست میکنم که همسرم غذا از بیرون سفارش نده،بچه ها شوهرم از اول زندگیش تا الان حمایت پدرشون رو داشتن و هیییچ وقت در مضیقه نبوده برعکس من که تمام عمرم رو با سختی بزرگ شدم و دلم نمیاد برای هر چیزی پول خرج کنم.
همش تو فکر جمع کردن و پس انداز کردنم، نمیدونم من اشتباه میکنم یا همسرم.