2777
2789
عنوان

کیا دارن فیلم دختر امپراطور میبینن یه لحطه باید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 67 پست
درووووغ چرا باید بمونه آخه اون بدجنس اون جینمو باهاش ازدواج میکنه؟

امپراطور مخالف ازدواج جینمو و سوریاست 

چون فکر میکنه اینا خواهر برادرن

ولی دراصل جینمو و سولنان خواهر برادرن 

کم کم سوریا لو میره ، پدرشم ک کرولال بود سوریا رو پیدا میکنه ، سوریا میگه باهات نمیام من میخوام دختر امپراطور باکجه باشم ، سولنان و مادرمم مردن

کلا دروغگوه خخخ

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

امپراطور مخالف ازدواج جینمو و سوریاست چون فکر میکنه اینا خواهر برادرنولی دراصل جینمو و سولنان خواهر ...

خب اینارو میدونم آخرش چی میشه 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهره خیلی اسکله بخدا فقط مرغ میخوره همون چش درشته حقشه شاهزاده باشه

وای ارههه

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
امپراطور مخالف ازدواج جینمو و سوریاست چون فکر میکنه اینا خواهر برادرنولی دراصل جینمو و سولنان خواهر ...

این محافظه هیچ چیزی رو لو نمیده؟

بدبخت قربانی شد

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
تازه قسمتای اینده از حماقت این سولنان بیشتر حرص میخورید میفهمه شاهزاده اصلی خودشه حقشو نمیگیره میره ...

وایی

پسره مردددددد☹😭😭😭😭قلبمممم

چرا یهو شمشیر بلند کرد رو عالیجناب

این محافظه هیچ چیزی رو لو نمیده؟بدبخت قربانی شد

نه لو نداد 

ولی گفتم یه حلقه تو وسایلش پیدا میشه میگن باید بفهمیم از کی این حلقه رو گرفته حتما رییسش بوده دستور جاسوسی داده بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب اینارو میدونم آخرش چی میشه

اخرشو نرسیدم هنوز ک 😂

۱۰۸ قسمته من قسمت ۸۰ اینام 

البته تو تماشا خلاصه شده قسمتاش کمتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه لو نداد ولی گفتم یه حلقه تو وسایلش پیدا میشه میگن باید بفهمیم از کی این حلقه رو گرفته حتما رییسش ...

اوه اوه اخرش میفهمن که شاهزاده دروغی همه این توطئه ها زیر سرش بودن؟

واییپسره مردددددد☹😭😭😭😭قلبممممچرا یهو شمشیر بلند کرد رو عالیجناب

چون میخواست بمیره اینا نمیذاشتن

گفت بذار الکی حمله کنم به شاهزاده تا بخاطر حفاظت از اون منو بکشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخرشو نرسیدم هنوز ک 😂۱۰۸ قسمته من قسمت ۸۰ اینام البته تو تماشا خلاصه شده قسمتاش کمتره

عاشقتم

تو همه تاپیکای دختر امپراطور هستی🤣

چون میخواست بمیره اینا نمیذاشتنگفت بذار الکی حمله کنم به شاهزاده تا بخاطر حفاظت از اون منو بکشن

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وای

این دختره پدسگ چقدر بی پدره واااای

وای همه این چش درشتو دوس دارن بترکی برا چی دوسش دارن وقتی میدونن بدجنسه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اوه اوه اخرش میفهمن که شاهزاده دروغی همه این توطئه ها زیر سرش بودن؟

با توجه به اینکه دارن تحقیقات میکنن بله میفهمن 

این رییس سادو هستا مرد ریشیه ، این دنبال قضیه رو میگیره ببینه کی دختره رو کشته , همون ندیمه سوریا رو میگم توسط سوریا کشته میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای همه این چش درشتو دوس دارن بترکی برا چی دوسش دارن وقتی میدونن بدجنسه

من از اخلاقش بدم میاد

خیلی بدجنس و بد ذاته

فوق العاده بی محبته

همه هم تو قصر بهش اعتماد دارن

ولی یکمی خوشگله

ولی سولنان خوشگل تر و مهربون و جیگر تره

با چشمای اشکی مرغ میخوره🤣