2777
2789
عنوان

کیا دارن فیلم دختر امپراطور میبینن یه لحطه باید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 67 پست
عاشقتمتو همه تاپیکای دختر امپراطور هستی🤣

😂😂😂 چ کنیم دیگه شاید ایندگان اومدن سرچ کردن تا بدونن چی میشه 😂😂 اخه من بعضی سریالارو تو نی نی سایت سرچ میکنم میبینم کم توضیح دادن درموردش  و نمیدونم چی میشه بالاخره حرص میخورم 😂 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وایاین دختره پدسگ چقدر بی پدره واااای

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به اینکه دارن تحقیقات میکنن بله میفهمن این رییس سادو هستا مرد ریشیه ، این دنبال قضیه رو میگی ...

اوه اوه

ندیمه اش رو واسه چی میکشه؟

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
من از اخلاقش بدم میادخیلی بدجنس و بد ذاتهفوق العاده بی محبتههمه هم تو قصر بهش اعتماد دارنولی یکمی خو ...

اره فک کنم چون خوشگله دوسش دارن😂

اون خوشگلتر نیس ک 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اره فک کنم چون خوشگله دوسش دارن😂اون خوشگلتر نیس ک

سولنان خوشگلتره که

ظریف و تمیز

این سولیا فقط چشماش درشته

وگرنه صورتش پر از پفه

انگار کلی عمل کرده و باد کرده

لپاش گوله گوله هست

زیر چشمشم پفه

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
اره فک کنم چون خوشگله دوسش دارن😂اون خوشگلتر نیس ک

خداکنه امپراطور بزنه زر گوش سولیا

سولنان خوشگلتره کهظریف و تمیزاین سولیا فقط چشماش درشتهوگرنه صورتش پر از پفهانگار کلی عمل کرده و باد ...

خب کره ایا همه پفکین ولی لامصب وقتی تعجب میکنه زشت میشه فقط موقعی ک بدجنس میشه خوشگله🥺

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اوه اوهندیمه اش رو واسه چی میکشه؟

همون بهتر کشت خیلی رو اعصاب شده بود 

این ندیمه رو فرستادن امار شاهزاده رو دربیاره 

اینم نمیره مطالب مهمو به دالیم و مرد ریشوه بده که 

بعنوان اتو نگه میداره ، بعدا ک شاهزاده خیالش راحت شده سولنان از قصر رفته و دیگه کسی بهش شک نداره

این ندیمه لش میشه رو صندلی میگه شاهزاده خانوووم خواهربزرگتونو تونستین ببینید ، بعدم کلی پول میخواد از سوریا بعنوان حق السکوت تا قصر بسازه و با مادرش اونجا زندگی کنه 

بعدم ب سوریا دستور میده و وسایلاشو برمیداره و اخرم توهین میکنه بهش ک قلابی هستی و ... سوریا هم با اون گوی سنگی میزنه تو سر دختره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون بهتر کشت خیلی رو اعصاب شده بود این ندیمه رو فرستادن امار شاهزاده رو دربیاره اینم نمیره مطالب مه ...

وای😞😑چه وحشتناکککککک

یا خدا

چه نامردههه

سولنان مگه ا قصر میره؟ چرا

خب کره ایا همه پفکین ولی لامصب وقتی تعجب میکنه زشت میشه فقط موقعی ک بدجنس میشه خوشگله🥺

نه

قیافش کجه

همون بهتر کشت خیلی رو اعصاب شده بود این ندیمه رو فرستادن امار شاهزاده رو دربیاره اینم نمیره مطالب مه ...

وای😭

چقده سولنان ساده است🤣

همشم سانسوره😐

وای😞😑چه وحشتناککککککیا خداچه نامردهههسولنان مگه ا قصر میره؟ چرا

بله 

بعد ک میفهمه دختر امپراطور خودشه ب سوریا میگه چطور تونستی اینکارو کنی 

سوریا هم میگه بذار شاهزاده بمونم ملکه و همه منو دوست دارن 

سولنان میگه نه ب امپراطور میگم 

سوریا از نقطه ضعف سولنان استفاده میکنه میگه ، شاهزاده عاشقته و اعتراف کرده پیش امپراطور ، اون برادرته اگر امپراطور بفهمه شما خواهر برادرید شاهزاده موقعیتش ب خطر میوفته 

ما بدون تو خوشبخت تریم و برو .. 

دیگه بعد چند روز سولنان بعنوان جاسوس قبول میکنه بره کیمون پیش پادشاهی ک قبلا سولنان و شاهزاده رو تو انبار حبس کرده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40