2777
2789
عنوان

کیا دارن فیلم دختر امپراطور میبینن یه لحطه باید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 67 پست
خاستگار میخان چیکار آخه داره عشق و حال میکنه تو قصر من بودم تا آخر عمر ازدواج نمیکردم

بیخیال، میگم بعنوان صیغه میفرستنشون کشور دشمن ،کلی سریال دیدم اینا رو فهمیدم 😅😅😅 تازه اونجا هم باهاشون بدرفتاری میشه 

نمونش خواهر موهیول تو سریال امپراتور بادها

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شاهزاده بودن تو اون دوره چیز خوبی نیست ،هم ازدواج مصلحتی داره بعنوان صیغه میفرستن کشور دشمن که صلح ...

سوریا یه قسمتی میگه میدونی ابریشم یعنی چی ، جواهرات یعنی چی و .. 

یعنی دنبال رفاه بود 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال، میگم بعنوان صیغه میفرستنشون کشور دشمن ،کلی سریال دیدم اینا رو فهمیدم 😅😅😅 تازه اونجا هم با ...

عب نداره

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

جینمو میگ من میخام از شاهزاده انتقام بگیرم بعد هرشب تو اتاق اونه

😂😂😂😂😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه خب ممکن بود امپراطور بهشون بگه شما خواهر برادر نیستید چون برای احساس ولیعهد ارزش قائل بود

خودش فهمید که خواهر و برادر نیستن 

ولی امپراطور نمیتونست اینو به مردم بگه که این پسر داداشمه نه پسر خودم 

آخر فیلم یه نامه داد به جانشینش گفت که سولنان خواهرته برو دنبالش یا به عنوان شاهزاده خانم بیارش به قصر یا به عنوان همسرت 

به هیچکسم نگن که شاهزاده‌س مردم فک نکنن خواهر و برادر با هم ازدواج کردن 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

سوریا یه قسمتی میگه میدونی ابریشم یعنی چی ، جواهرات یعنی چی و .. یعنی دنبال رفاه بود

مغزش فندقیه ، خوب کار نمیکنه 😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب کره ایا همه پفکین ولی لامصب وقتی تعجب میکنه زشت میشه فقط موقعی ک بدجنس میشه خوشگله🥺

میگم من منظورم سولنان بود وقتی جدی میشه قشنگتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودش فهمید که خواهر و برادر نیستن ولی امپراطور نمیتونست اینو به مردم بگه که این پسر داداشمه نه پسر خ ...

عجبب

نمیدونم فازش چی بود این دوتا پسرو جا بجا کرد تا کجا وفادار بود ب امپراطور قبلی 🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40