2777
2789

خودشم قبول کرده دوقطبی و مریضه اما نمیره مشاوره روزگار منو سیاه کرده ظهر از سرکار برمیگشتم اونم سرکارش بود زنگ زد الکی الکی ی دغوای بزرگ راه انداخت و رفت اعصابم شدیدا بهم ریخته خودشم بعد دعوا شب خونه نمیاد و به گفته خودش میمونه مغازه اما من بهش شک دارم و احتمال میدم میره زن و دختر پیدا میکنه اما چاره ندارم دارم باهاش میسازم از بس گریه کردم نفسم درنمیاد میشه دعا کنید این آدم یکم راه بیاد خیلی خستم از زندگی

فک میکنی تنها دعا مشکلت رو حل میکنه؟

وقتی دعوا و بحث راه میندازه تو عکس العملت چیه اون زمان

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
فک میکنی تنها دعا مشکلت رو حل میکنه؟وقتی دعوا و بحث راه میندازه تو عکس العملت چیه اون زمان

سکوت میکنم چیزی نمیگم تا آروم شه اما امروز اینقد خسته بودم هرچی گفت جوابشو دادم خسته شدم از بس جلوش لال بودم و سکوت کردم دیگه به اینجام رسیده کاش قبول میکرد بره مشاوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت میکنم چیزی نمیگم تا آروم شه اما امروز اینقد خسته بودم هرچی گفت جوابشو دادم خسته شدم از بس جلوش ...

دقیقا بنظرمن سکوت بدترش میکنه.

البته این که برا زندگی من جواب بود شوهرم عصبیه دوقطبی نیس ولی خیلی زود جوش می‌آورد.

اوایل هیچی نمیگفتم ولی دیگه نمیشد ادامه بدم باهاش.

هرچی گفت جوابش رو دادم کتک زد منم زدم فحش داد منم فحش دادم الان خداروشکر خیلی بهتر شده 

برا همون میگم باهاش مقابله کن وقتی که اینقد سکوت کردی و فایده نداشته گاهی لازمه مقابله کنی

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀