2777
2789

دیروز فهمیدم چنوقتی با ی خانمیه بروش نیوردم ک عادی نشه براش و ببینم تا کجا پیش رفتن بعد ی کاری بکنم ولی دارم منفجر میشم وقتی یاد پیاماشون میفتم ک همش عشقن وقربونت برم و ....دوست دارمم بش گفته😔

عکسای خانمه بش میاد مسن باشه و چادری نمیدونم به ج دلیل با یکی بزرگتر از خودشه 

خاک تو سرن که اینهمه بش بها دادم و اعتماد کردم آخرش اینجوری مزدمو داد

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی هفته فقط خونس و این ی هفته خیلی باهم خوبیم سرکار هم ک میره اکثر وقتا تلفنی صحبت میکنیم و ویدئو کال و اصن جوری نبود ک بش شک کنم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

درباره چیا حرف زده بودن🥲

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

شاید بخاطر پول باهاش دراتباطه اتفاقا عزیزم باید بدونه که فهمیدی نریز تو خودت

اتفاقا از دیروز ک چندبار بش تیکه انداختم اینو گفت بش گفتم عوض شدی نکنه با فلانی درارتیاطی گف پول نداره وگرنه باش ارتباط میگرفتم و میخندید بعد ک قهر کردم گف شوخی کردم

بچه هم داری؟

آره دوتا😭😭😭بخاطر همین نمیتونم ول کنم برم

شب تو خواب اونجاشو ببر که هوس عاشقی نکنهفقط یادت نره حتما ابروی زنیکه رو هم ببر

آره شمارشو گرفتم و میخوام بش پیام بدم ولی میدونم الان طلبکارم میشه ک چرا تو گوشیمو چک کردی و فلان

هیچوقت فک نمیکردم همچین کسی باشه اینجا ک درمورد خیانت میگفتن تودلم میگفتم خداروشکر شوهرم ایطوری نیس😭😭😭😭

شاید زیادی حساسی همکاری چیزی نیست؟

ن بابا چ همکاری ک بش میگه مشتاقم ببینمت و عشقم عشقم و عکس و فیلم عاشقانه براش بفرسته