2777
2789
پاساژ ارکیده توسیتی سنتر اصفهان سمت سپاهان شهر هست ؟؟؟؟؟

نه): سه محل. رو بهت گفتم/:

پاساژ ارکیده 

سیتی سنتر

ویکی دگ شاهین شهره ..‌ادرس دقیق نمیدونم

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
نه): سه محل. رو بهت گفتم/: پاساژ ارکیده  سیتی سنتر ویکی دگ شاهین شهره ..‌ادرس دقیق نمیدونم

مرسی گلم ...

منم بلد نیستم ولی پیدا میکنم

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیروز سفارش دادم مال من کیف هم داره...عالیه عزیزم خیلی قشنگن

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
مبارکت باشه😍😍

فدات بشم گلم

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

سلام عزیزم این کانال منه ...ست کیف دوشی،ساق دست،روسری....ست روسری وساق دست 😍😍😍لطفا ب دوستات معرفی کن😍😍😍🤝

@set_charghad

همشون قشنگن. چجوري باهم ست كردي؟

@set_charghad اینجا موجوده عزیزم

همشون عالی از کجا پیدا کردی دوستم؟ من خیلی میدوستم ست اینطوری رو

اینجا موجوده عزیزم

@set_charghad کانال تل

عزیزم قرار بود خبر بدی ...

ست روسری وساق دست وکیف دوشی تو‌این کانال موجوده 

@set_charghad