2777
2789
نمیدونم مامانم خریده ...

نمیتونی بپرسی ازشون ؟؟؟؟؟

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیتونی بپرسی ازشون ؟؟؟؟؟

خودم مشهدم دانشجوام تاشب میپرسم اطلاع میدم ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم....

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

وسطی از بالا 

پایین سمت چپی

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

پاساژ گل یاس سمت شهرک راه آهن خیلی برای خانمهایی که حجاب دارن روسری و ساق و چادر مهمونی و مجلسی و ...خوبی داره،من محجبه نیستم یه بار رفتم دلم از همش خواست،به نظرم خیلی عالی بود،پیشنهاد میکنم حتما دوستایی که حجاب دارید برید

پاساژ گل یاس سمت شهرک راه آهن خیلی برای خانمهایی که حجاب دارن روسری و ساق و چادر مهمونی و مجلسی و .. ...

عزیزم شهرک راه اهن تهرانه؟

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

عزیزم قرار بود خبر بدی ...

عزیزم قرار بود خبر بدی ...

فراموش کردم ): پاساژ ارکیده ..سیتی سنتر.. ازشاهین شهرم خریده ولی ادرس دقیقش رو نمیدونم...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
 فراموش کردم ): پاساژ ارکیده ..سیتی سنتر.. ازشاهین شهرم خریده ولی ادرس دقیقش رو نمیدونم...

پاساژ ارکیده توسیتی سنتر اصفهان سمت سپاهان شهر هست ؟؟؟؟؟