2777
2789
فکر کنم اخر الزمان داره تموم میشه همه قراره بسوزیم

ولی عرفای دیگه هم هستن 

تو همین قم که هستیم خیلیا رو میشناسم امار از دستم خارج شده چون یه اقایی هستن کاشف العرفا هستن از طریق اسشون مطلع میشیم این عرفا هم از اجتناع گریزانن ونهایتا مراسمات وروضه میرن ونمیخوان معروف بشن 

اخرالزمان که خیلی وقته فرا رسیده ما داریم عقب میمونیم از قافله عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من گناه زیاد میکنم نه نماز میخونم نه کار دیگه ای سر این بیشتر ایه های قران راجب گناه کاراس منم ت ...

اشتباه نکن اینا وسوسه شیطانه برو بخون ببین چجوری عقل خودت باز میشه ک نیازی به رجبعلی خیاطم نداری

من الان مشکل اصلیم مریضیمه که از بچگی اینجور بودم علتشم نمیدونم

وای نمیدونستم شما آقایید چون عکس پروفایلتون زنه

معذرت بابت کلمه عزیزم🤦‍♀️

انشاءالله حل میشه اینم یه حکمتی دراون هستش

ولی عرفای دیگه هم هستن تو همین قم که هستیم خیلیا رو میشناسم امار از دستم خارج شده چون یه اقایی هستن ...

اخه چه فایده من الان برم پیش اینجور افراد مارو میپیچونن اخه این چه مصلحتیه اینکه به یه قدرتی رسیدن نباید حال مردمو خوب کنن 

الله امشبو العفو

اشتباه نکن اینا وسوسه شیطانه برو بخون ببین چجوری عقل خودت باز میشه ک نیازی به رجبعلی خیاطم نداری

من هرکاری که بگید انجام میدم هرگناهی که توی قران گفته من انجامش دادم روم نمیشه برم بخونم از خودم خجالت میکشم از یه طرفی ام ترس وجودمو میگیره

الله امشبو العفو

وای نمیدونستم شما آقایید چون عکس پروفایلتون زنهمعذرت بابت کلمه عزیزم🤦‍♀️انشاءالله حل میشه اینم یه ح ...

خواهش میکنم کلا من دیگه از زندگی سیرم دیونه شدم

الله امشبو العفو

من هرکاری که بگید انجام میدم هرگناهی که توی قران گفته من انجامش دادم روم نمیشه برم بخونم از خودم خجا ...

اگر بحث خجالته که این شرمندگی هم ناشی از شیطانه چون اگر خجالت میکشی توبه کنی گناهت رو ترک کنی پس چطور دربرابر خالقت اون هنه گناه کردی ؟اون موقع خجالت نمیکشیدی؟

پس بروتوبه کن 

خود ایت الله بهجت گفتن تمام کلید رهایی ما از ظلمت وتاریکی دوری از گناهه 

اشتباه کردی جبران کن توبه کن

پشیمانی+جبران=توبه

اگر بحث خجالته که این شرمندگی هم ناشی از شیطانه چون اگر خجالت میکشی توبه کنی گناهت رو ترک کنی پس چطو ...

توبه ای که من میکنم بی فایدس چون چطور بگم کسی که از بچگی اینجور کارا رو کرده دیگه اگه نکنه نمیتونه چون مث ترک اعتیاد میمونه از اعتیادم بدتره

الله امشبو العفو

توبه ای که من میکنم بی فایدس چون چطور بگم کسی که از بچگی اینجور کارا رو کرده دیگه اگه نکنه نمیتونه چ ...

خب ظاهرا خودت می دونی ایراد کارت کجاست

نیاز به عارفی نداره که بهت بگه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
رجبعلی خیاط کیه دوستان؟؟

آدم هایی مثل ایشون خیلی زیاد نیست 

حتما در اینترنت جستجو کنید درباره ایشون مطالبی میاد 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خب ظاهرا خودت می دونی ایراد کارت کجاستنیاز به عارفی نداره که بهت بگه

مشکل من مریضیمه ربطی به این کارا نداره که از اول باهام بوده به فکر نابودیمم همش یک لحظه اروم ندارم

الله امشبو العفو