2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمه مشکل اصلی زندگی هرکس کجاس

اما اگر بخودمون نگاه کنیم میفهمیم مشکلمون از بی نمازیه یا بی احترامی به والدین و.....

نیازی نیس حتما یکی باشه بهمون بگه باید توخودمون جست وجو کنیم ومشکا رو حل کنیم

ایت الله بهجت رو خیلی دوست داشتم هرچی دارم ازیشون 

اما اگر بخودمون نگاه کنیم میفهمیم مشکلمون از بی نمازیه یا بی احترامی به والدین و.....نیازی نیس حتما ...

اینجوری نیس که همه انسانا با خوندن نماز چیزای دیگه مشکلشون حل بشه یه کلید به همه درا نمیخونه نمیگم نمیخونه ها میخونه ولی مشکل کامل برطرف نمیکنه

الله امشبو العفو

اره درسته ولی اهل دل هستن درسته عارف نیستن اقای جوادی هم که فیلسوف بزرگیه ولی اهل دلهچون یه مورد ازش ...

فکر کنم اخر الزمان داره تموم میشه همه قراره بسوزیم 

الله امشبو العفو

اینجوری نیس که همه انسانا با خوندن نماز چیزای دیگه مشکلشون حل بشه یه کلید به همه درا نمیخونه نمیگم ن ...

من مثال زدم عزیزم

اگر گره از توزندگیمون هس که حل نمیشه مشکل از خودمونه حتما کاری کردیم 

وگر نه دنیا محل ازمایش وعذابه وجایی برای تکامل ما

پس نباید بگیم هرمشکلی تو زندگیپون ایجاد شد حتنا از یه جا منشاءمیگیره شاید این مشکل میخواد کمک کنه رشد کنیم 

من مثال زدم عزیزماگر گره از توزندگیمون هس که حل نمیشه مشکل از خودمونه حتما کاری کردیم وگر نه دنیا مح ...

من الان مشکل اصلیم مریضیمه که از بچگی اینجور بودم علتشم نمیدونم 

الله امشبو العفو

چرا

چون من گناه زیاد میکنم نه نماز میخونم نه کار دیگه ای سر این بیشتر ایه های قران راجب گناه کاراس منم تامل خوندن ایه هارو ندارم بهم میریزم

الله امشبو العفو