خود ارضایی مال بچه هاس ابجی من کارم به یه جایی رسیده هرشب ...... جاش نیس بگم ولی هیچی دیگه ارومم نمیکنه از دوران ابتداییم دنبال نابودیم بودم نمیدونم چمه
نگفتم که رمالن اونا بدای رضای خدا مشکلات مردم حل میکردن
مثنوی معنوی مولانا بخوون
تلاش کن خودت رجبعلی باشی و به دیگران کمک کنی
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
مشکل من مریضیمه ربطی به این کارا نداره که از اول باهام بوده به فکر نابودیمم همش یک لحظه اروم ندارم
فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی رجبعلی خیاط هم یه فرد معمولی بوده به خاطر اراده قوی به جایگاه بالا میرسه الانم هیچکس پیدا نمیشه مثلشون دنبالش نگرد خدارو توی وجود خودت جستجو کن پیدا میکنی
ولی عرفای دیگه هم هستن تو همین قم که هستیم خیلیا رو میشناسم امار از دستم خارج شده چون یه اقایی هستن ...
به ابوسعید ابوالخیر میگن میدونی فلانی روی آب راه میره میگه خب
میگن میدونی فلانی پرواز میکنه میگه خب
میگن بابا طرف خیلی آدم خاصیه برات مهم نیست
میگه به چه درد میخوره اگر تونست با آدمها نشست و برخاست کنه باهاشون غذا بخوره و زندگی کنه آدم خاصیه😁
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
والا خیلی تلاش کردم دیدم هیچی نمیبینم نه خوابی نه معجزه ای هیچی فقط تنها تر میشدم
پست بعدیمو راجع به ابوسعید بخوون
اخ کاربر آقاییکارت خیلی سخته برای اینکه ثابت قدم بمونی نو توبه ولی یه سربیا قم، کدوم شهری؟ دوری ؟بیا ...
من زده شدم ابجی من از اون ادما بودم سرم پایین بود تو سن ۱۳ سالگی میخاستم چشمم باز بشه از دنیا کنده بشم دیدم همه میگن دیونه شده بچتون خیلی تلاش کردم ولی هیچی ندیدم