2777
2789

دوستان داداشم پارسال به مدت یکسال روزگار منو سیاه کرد که زن میخام 27سالشه 

نداشت منه کنکوری آسایش داشته باشم مدام گربه دعوا داد بیداد ، یه هفته قبل کنکور داشت گریه میکرد دلداریش دادم میگه تو برام جور کن عرضه نداشته تا الان بدونه دوست دختر پیدا کنه ، کار داره کل سر مایش یک میلیارد هست که خب نمیتونه کامل خودشو خالی کنه با یه ماشین 

اینا به کنار من پارسال به خاطر اون کنکور قبول نشدم و با تمام وجودم به خاطرش حرص و جوش می‌خوام و گریه میکردم آخرشم قبول نشدم اون کلی تحقیرم کرد

حالا به نظرتون کارم اشتباه هست که اومدم خونه مادربزرگ ام؟ اینجا آرامش کامل دارم درس میخونم و کسی مزاحمم نیست ولی خودم عذاب وجدان دارم برای داداشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.