2777
2789

حالم خیلی بده تپش قلب و‌نفس تنگی‌و حالت تهوع و لرزش بدن حس میکنم دارم خفه می‌شم دوتا قرصم خوردم ولی بهتز‌نشدم چیکارکنم؟؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

تنفس منظم و پی در پی خیلی کمک کننده هست

به انگشتات نگاه کن و فک کن شمع هسن و یکی یکی با تنفس عمیق به انگشتات نگاه کن و فوت کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الپرازولام خوردی؟

ن دیازپوکساید و پرانول

اون‌مگ‌خواب اور نیست؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

قرص رو بزار زیر زبونت که سریع تر اثر کنه

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

بذار بهت هوا بخوره مثلا به خودت بگو تا تیم ساعت دیگه طول میکشه اما دوباره خوب میشم چون واقعیت همینه یکم زمان میبره تا اوکی شی اگه کسی هست بگو دستا و پاهاتو ماساژ بده و سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی تا این تایم بگذره 

دکترت خوب باشه با دوتا قرص پانیکت خوب نیشه

تا الان برا استرس و افسردگی رفته بودم ی مدته اینجوری میشم

ن دیازپوکساید و پرانولاون‌مگ‌خواب اور نیست؟

نه عزیزم اگه موقع حمله پانیک بخوری ارومت میکنه

البته پزشک باید بده 

من مثلا قبلا پانیک داشتم یکساعت درگیر میشدم تا خوب بشم

الپرازولام بهترم کرد

دلیل حملات پانیک من استرس و اضطراب خیییلی شدید بود

که شوخرم باعثش بود

الان دیگه ندارم حمله ۵ ماه ایناس

همون لحظه باید به این فکر کنی که چیزی نیست و الان میگذره و فقط نفس بکشی

بهم گفته بودن از صد بیام به صفر برسم ده تای اخرو نفس عمیق ولی بدتر شدم