2777
2789

سلام خانما ببخشید بابت سوالم ولی واقعا راهنمایی میخوام

من پنج ساله ازدواج کردم شوهرم خیییلی گرم مزاج بود از نظر جن...سی چه تو دوران عقد چه اوایل ازدواج حتی تو دوران بارداری مشکلی نداشتیم 

من پارسال بنابردلایلی هفت ماه خونه بابام قهر بودم بعدش ک برگشتم الان هفت ماهی میشه شوهرم سرد شده یعنی مثل قبل اشتیاقی نداره

حدودا سه ماه پیش داخل وسایل شخصیش قرص سرترالین و یه قرص پیدا کردم ک زدم نت نوشته بود هم تاخیری هست و هم مخصوص مشکلات پروستات و جنسی اقایان...

به روش نیاوردم

ولی خیلی از نظر رابطه ضعیف شده

خیییلی ببخشید مثلا وسط رابطه نمیتونه ادامه بده....

یا نعوظ نداره 

کسی که هرروز یا روزی دوبار مشتاق بود الان میگه خواهشا هفته ای یکبار باشه

باهاش صحبت کردم میگه خستگی کار دارم و درگیری ذهنی و فکری دارم

حتی بهش گفتم من برات جذابیت ندارم ناراحت شد و هزار دلیل که نه اینجوری نیست 

خانما نظر شما چیه

واقعا مشکل داره یا من براش جذابیت ندارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی داره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ایشون مشکل دارن باید برن دکتر

واقعا ذهنم درگیر بود گفتم از بچه‌های اینجا بپرسم 

خییلی برام عجیبه یعنی اینقدر که به خودم شک کردم گفتم شاید من واقعا مشکلی دارم نمیتونم جذبش کنم...