2777
2789
عنوان

بوی بد ترشی چیکار کنم

1269 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم ی سطل ترشی داده به شوهرم وقتی آورد درشو باز کردم ی بوی بدی میدی خیلی ببخشید مثل بوی فاضلاب😩 بوش حالمو بهم زد میترسم بندازم بیرون شوهرم ناراحت بشه چیکار کنم؟ طعمشم اصلا خوب نیس😕کجا نگهش دارم تراسم ندارم بذارم اونجا

کپک نزده که همچین بویی میده؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شوهرت بیار سر سفره 

اگه نخوردش و بدش اومد بگو حالا به نظرت چکارش کنیم 

بعد هم چند هفته بعد که دیگه سراغشو نگرفت بنداز بره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه کپک نداره ولی انگاری سرکه کم ریخته شوهرم ناراحت نمیشد مینداختم بیرون

خب بزار جای خنک بزار بمونه چند روزی بعد دوباره نگاش کن ببین چطوره اگه بد بود که بنداز بره البته اول شوهرتو بیار خودش ببینه که ترشی خرابه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برای شوهرت بیار سر سفره اگه نخوردش و بدش اومد بگو حالا به نظرت چکارش کنیم بعد هم چند هفته بعد که دیگ ...

مشکل من اینه کجا نگهش دارم بو میاد یخچال که نمیتونم تراس ندارم راه پله هم ازمون دوره

مشکل من اینه کجا نگهش دارم بو میاد یخچال که نمیتونم تراس ندارم راه پله هم ازمون دوره

سرش پلاستیک یا سلفون بکش و محکم درشو ببند 

طاقچه پنجره از سمت بیرون ندارید که بزاری اونجا؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه گلم آپارتمان😫

ای بابا سخت شد که 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره بخدا عجب گیری کردم نه میتونم بندازم دور نه جا دارم بذارم

سطلشو توی چندتا پلاستیک بپیچ که کمتر بو بده 

چاره ای نداری