2777
2789
عنوان

اگر زنی دلفریب شوهرتان را ربود

| مشاهده متن کامل بحث + 3461 بازدید | 181 پست
ببین همیشه زنه و مردو طرف خودش میکشونه شک نکن حرفتم درسته مرد نباید شل کنه ولی زنه ک باعث میشه

اهان. صحیح... ینی اگه مرد خیانت کنه تقصیر زنه

اگه زن خیانت کنه بازم تقصیر زنه

کلا از نظر شما زن ها شروع کننده فساد هستن و مردا صرفا در دام زنا میوفتن. روشن شد برام

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان. صحیح... ینی اگه مرد خیانت کنه تقصیر زنهاگه زن خیانت کنه بازم تقصیر زنهکلا از نظر شما زن ها شرو ...

جواب اونیکی پستمم بده ببینم چی میخوای بگی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ببین همیشه زنه و مردو طرف خودش میکشونه شک نکن حرفتم درسته مرد نباید شل کنه ولی زنه ک باعث میشه

عزیزم حرفت اشتباهه والا شوهر من خیانت کاره همشم چشمش دنبال بقیه اس با اینکه من قیافم خوبه منو زشت می‌دونه خودش همش می‌ره دنبال زنا و دخترای خراب اونا ک نمیان دنبالش یا تو فضای مجازی با بیرون تو خیابون بلخرع یکیو پیدا می‌کنه خودشم دلش میخواد خیانت کنه 😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

صد درصد مردم مقصره و تنها تقصیر این زنای خراب میدونی چیه؟ همینکه ب این مردا پا میدن همینکه این مردا ...

عزیزم امیدوارم دلت آورم بشه

ولی مردا بی تقصیر نیستن. مردا بی اراده نیستن خیلی زرنگ تر از ما هم هستن. هیچکس زیر پاشون نمیشینه. اگه رفتن، بدون به خواست و اراده خودشون بوده.

اون هرزه های خیابونی تکلیفشون مشخصه اونا بیمارن اون لجنزارن. تو از یه تاپاله کثیف چطور انتظار انسانیت میتونس داشته باشی؟ اولی به همجنسش رحم کنه دومی رحم کنه سومی رحم کنه، ولی تا کِی؟ وقتژ اون مرد هی میره سراغ بعدی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم حرفت اشتباهه والا شوهر من خیانت کاره همشم چشمش دنبال بقیه اس با اینکه من قیافم خوبه منو زشت می ...

این دیگ فرف میکنه

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

عزیزم امیدوارم دلت آورم بشهولی مردا بی تقصیر نیستن. مردا بی اراده نیستن خیلی زرنگ تر از ما هم هستن. ...

اره حق با توعه 😔💔 شوهر من خودش میخواد این کارو بکنه از من خوشش نمیاد دوسم نداره همش میخواد با یکی دیگه باشه هرکسی غیر من 

تو فضای مجازی بیرون از خونه یا هرجا هرکی رو بخواد میره سمتش

دستم ب جایی بند نیست دارم خفه میشم💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

این دیگ فرف میکنه

چی بگم والا 😔🥲

یه جورایی دوتامون 🥲 اون برا اینکه از من خوشش نمیاد من واسه اینکه تو اون رابطه فقط بهم استرس و ترس و ...

یعنی خیانتش کاملا بهت ثابت شده؟؟؟؟🥲یه خیانت واقعی که رابطه جنسی توش بوده؟یا در حد پیام مثلا.😐😐😐😐

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
تاپیکارو نگاهه همش رو ینفر کراش زدم پیام بدم بگم دوست دارم زنگ بزنم و.... اخه دختر خووب تو اگ اینکار ...

ببینید شما داری موضوع رو باهم قاطی میکنی. اینایی که تاپیک زدن مگه رفتن وسط زندگی متاهلا؟ نه. شما دیدی یکی از اینا بگه طرفم متاهله میخوام بهش پیام بدم؟ مجرد با مجرد میپره دیگه.

بحث عوض نشه سرتونو درد نیارم ختم کلام، گناه هرزگی مرد/زن متاهل پای خودش نوشته میشه نه اون عوضیه توی خیابون 

ببینید شما داری موضوع رو باهم قاطی میکنی. اینایی که تاپیک زدن مگه رفتن وسط زندگی متاهلا؟ نه. شما دید ...

وا 

یعنی محردم باید رل بزنه 

پ انسانیت کووو 

مگ میسه با صد نفر باشی بعد ازدواج کنی 

عزیزم من متاهلی رو گفتم.دنبال بحث هم نیستم

بحثی وجود نداره دوست عزیز

خواستم بگم گناه خیانت مرد متاهل رو پای هرزه های توی خیابون ننویسید.

اره حق با توعه 😔💔 شوهر من خودش میخواد این کارو بکنه از من خوشش نمیاد دوسم نداره همش میخواد با یکی ...

😔😔😔😔😔😔بمیرم برا دل شکستت

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
جواب اونیکی پستمم بده ببینم چی میخوای بگی

جوابتو دادم جناب ولی فکر نکنم فرقی کنه چون شما دیدگاهت همینه. تقصیر مرد نیس تقصیر زنه