2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2147201 بازدید | 90868 پست
سلام سلام☁️چه ماشالا همه فعااااالید😍آدم کیف میکنه از زندگیاتوناز روحیه خوبتون👌😍امروز اینجانب به ا ...

من خدا قوت‌میگم به همه شما عزیزان😍

مطمئنا ادمی که میدونه صبح تا شب چه کرده، با آدمی که نمیدونه

زمین تا آسمون فرق داره

شما تومنی دوزار‌ با افرادی که برنامه ندارن فرق دارید

امروز من مه به لطف خدا خوب هم بود❤️

صبح ۵:۳۰ هر‌روز بیدار میشم بچه ها ۶:۳۰ می‌رن و ادامه برنامه👇🏻

خواب تا ۹:۴۵(پرکاری تیروئید درمان شده، خوابم زیاد شده) 

۱۰تا ۱۱:۳۰کلاس تربیت کودک + مرتب خونه

۱۱:۳۰تا ۱نماز حمام صحبت با همکارا

۱تا ۲تقریبا معطل بودم:)

۲تا۵ خرید  از تره بار، شیر و لوازم لازانیا و تبدیل پس انداز به طلا

۵تا۸ به کمک مامانم ماست زدیم، لازانیا رو پختیم، اشپزخانه رو تمیز کردیم

☁️💎به بچه هام گفتم بچه ها من انرژیم محدوده، میتونم یا لازانیا درست کنم، یا بیام باهاتون درس کار‌کنم.😇

که گفتن ما خودمون درسامونو میخونیم، شما لازانیا درست‌کن.

خوب هم خوندن شکر خدا👌

۸تا۹ شام+ فیلم دیدن بچه ها+ صحبت با پدربزرگ و مادربزرگشون

۹تا ۱۰ خوابوندن بچه ها و شام با همسرم و چای

۱۰ همسرم خوابید

از ۱۰ تا الان داشتم حساب کتاب های همین چند روزی که از آبان گذشته رو انجام میدادم

+ برنامه تولد پسرم رو مینوشتم

+ برنامه کاری فردام

امروز ۷ و نیم بیدار شدم همسرم صبحانه دادم رفت سرکار منم هال رو جمع و جور کردم لباسا ر تا کردم و صبحانه ایرانی نگاه کردم دوباره گشنم شد لقمه درست کردم بعدش رفتم خونه مامانم بهش کمک کردم چرخ‌کرده خریده بود پیاز رنده کردم و آماده بسته بندی کردم .. البته فقط دوتا بسته آماده کردم... بعد رفتم مدرسه تا ۵ و نیم با همسرم برگشتم اونم چرخ‌کرده خرید بود زود شام پختم و  اوردم و خوردیم بعد بخاری نصب کردیم بعد  چرخ‌کرده  بسته بندی کردم و چای دم کردم بعدش دیگه کار خاص نکردم ظرفا موند‌‌‌ فردا  بشورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و شب بخیرامروز یکی از آشناهامون فوت شدن و کلا مراسم بودم تا الان.هیچ کاری نکردم ان شالله از فرد ...

سلام عارفه جان ، خدا رحمتشون کنه .

یکی از بستگان زنداداش من هم به رحمت خدا رفته که وقتی شنیدم بنده خدا وسط بله برون پسرش سکته کرده و از دنیا رفته خیلی ناراحت شدم . 😔😔😔😔

سلام دوستان شب همگی به خیر باشه .

کارهایی که من این ۲ روز انجام دادم :

صبح ها :
بچه ها رو بردم مدرسه و صبحانه درست کردم و خوردیم و جمع و جور کردن و مرتب کردن خونه .

از ظهر تا غروب سر کار بودم .

بعد از برگشت از سر کار:

درست کردن چای
مرتب کردن آشپزخانه و خانه 
رسیدگی به تکالیف بچه ها 
درست کردن شام و خوردن شام
شستن یک عالمه ظرف یا خودم یا ماشین 
آماده کردن خوراکی بچه ها
۲ تا تلفن ضروری داشتم که باید میزدم ولی عقب انداخته بودم 
و کلی کار که یادم نمیاد یک سری هاش رو .
این روزها از نظر ذهنی یک مقدار مشغولم امیدوارم زودتر مشغولیت ذهنی ام حل بشه و بتونم ذهنم رو خالی کنم . 🌺🌺🌺🌺⚘⚘⚘⚘

سوسن خوش قلبم تولدت هزار هزار بار مبارک❤️ان شالله همیشه خوشبخت و عاقبت بخیر کنار همسر و پسر گلت زندگ ...

فدای تو 🌹💝

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دیروزم

باشگاه ✅️

حموم ✅️

نمازا ✅️❌️

داروها ✅️

نهارها ✅️

شام ها ✅️

جمع کردن ابچکون ✅️

شستن ظرف ها✅️

ریختن ظرف ها در ماشین ✅️

مغازه صبح و عصر ✅️

گردگیری اتاقم ✅️

تمیز کردن لباس شویی ✅️

مرتب کردن پذیرایی ✅️

تمیز کردن گاز و کنار گاز ✅️

پیاده برم مغازه سر راه آویز لباس بخرم ✅️

➕️جانبی

🪻میز نهار خوری رو مرتب کردم

🪻روفرشی رو تکوندم

🪻لباس خشک ها رو تا کردم گذاشتم سرجاش

🪻مولتی کوکر رو دستمال کشیدم  

🪻یکم تولد بازی کردیم من و همسرم  که هر چند شب این قدر اعصابم سر پسرم خورد شد شست و برد  

🪻نیم ساعت کتاب خوندم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

امروزم 

سر همون اعصاب خوردی  دیشب  امروز صبح یه دفعه از خواب بیدارشدم   احتمال میدم پسرمم دوقطبی باشه  خیلی براش ناراحتم از شدت ناراحتی قلبم داره مچاله میشه  پرخاشگریش الان یه ماهه که مدرسه ها شروع شده این قدر زیاااده که  همه ی بچه ها ی کلاس رو یه فصل کتک زده همه رو حرفای زشت میزنه به مرز جنون میرسه همش میگه خودم میکشم  داروی قوی هم می خوره   می خوام به دکتر بگم اگر غیر دارو راه دیگه ای هست انجام بده حالا با شوکی یا بستری. این قدر زیاده عصبانیتش 

نگم که خودمم گاهی از دستش چوب می خورم  

بعد که زد  یا عصبانیتش خالی کرد میشینه گریه میکنه  های های  بعد میگه خودم میکشم کلا درگیری داریم باهاش 

خانواده ها هم اعتراض دارن از دستش 

الان که نوشتم حالم بد شد 

من برم 

بعد از ۱ ساعت ونیم در رختخواب موندن 

برنامم 

یه نسکافه بخورم 

نهار ها 

شام ها 

حموم 

نمازها 

مغازه 

لباسا شسته و پهن بشه 

ظرفا بره ماشین و زده بشه 

میز نهار خوری مرتب بشه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

به بابام سر بزنم به احتمال 

امروزم سر همون اعصاب خوردی دیشب امروز صبح یه دفعه از خواب بیدارشدم احتمال میدم پسرمم دوقطبی باشه ...

سلام عزیزم

من همیشه خواننده خاموش این تاپیک هستم 

گلم شما یه مدت طولانی  غذاهایی با طبع گرم برای پسرتون طبخ کنید هرشب موقع خواب کمی عسل یا شیره انگور بهش بدین بخوره خرما رو ازش غافل نشین 

من پسرم ۱۳ سالشه چند سالی به دلیل مشکل اضطراب و استرسی که داشت خیلی عصبی میشد منم به توصیه یکی از دوستانم این روشها رو امتحان کردم البته خیلی زمان برد ولی الان خدا رو شکر خوب شده 

یه توصیه دیگشون این بود که صبح یا شب حتماً یه قاشق چایخوری بارهنگ و با آب جوش مخلوط کنم وقتی ولرم شد عسل بهش اضافه کنم و بدم پسرم بخوره اینم خیلی تاثیر داشت 

من توی گزارشای شما میبینم که غذاهایی مثل سیب‌زمینی سرخ کرده خیلی برای گل پسرتون درست میکنید خوب این خودش خیلی طبع سردی داره 

انشاالله که یه مدت رعایت کنید تا کم کم بهتر بشه 

قد 165 ... وزن اولیه 80 😢 ... وزن هدف 68💪 من می توانم