2777
2789
عنوان

اگر زنی دلفریب شوهرتان را ربود

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 181 پست
اره حق با توعه 😔💔 شوهر من خودش میخواد این کارو بکنه از من خوشش نمیاد دوسم نداره همش میخواد با یکی ...

خیر نبینه ایشالا

مشکل از ذات تنوع طلبشه

یکی نیس بگه توکه دنبال هرزگی بودی زن گرفتنت چی بود😔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببینید شما داری موضوع رو باهم قاطی میکنی. اینایی که تاپیک زدن مگه رفتن وسط زندگی متاهلا؟ نه. شما دید ...

حالا تو مجردی منو شما باهم باشیم بعد ب هردلیلی ازدواج نکنیم و نتونیم همو فراموش کنیم 

مطمئنی متاهلی سراغ هم نمیایم ؟؟

اره تو سایتم و واقعیت زیاد دیدم با متاهل رابطه دارن

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابتو دادم جناب ولی فکر نکنم فرقی کنه چون شما دیدگاهت همینه. تقصیر مرد نیس تقصیر زنه

بارها دیدم دخترا کرم میریختن برا شوهرم 

شمارش رو ماشین برداشتن زنگ زد 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خیر نبینه ایشالامشکل از ذات تنوع طلبشهیکی نیس بگه توکه دنبال هرزگی بودی زن گرفتنت چی بود😔

همین دیگه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وا یعنی محردم باید رل بزنه پ انسانیت کووو مگ میسه با صد نفر باشی بعد ازدواج کنی

این دیگه به عقیده طرف ربط داره. وقتی خودش مجرده و با مجرد هم دوست میشه گزندی به من نمیرسه. فردا روز هم خپاست ازدواج کنه خواستن یا نخواستش به طرف مقابلش ربط داره نه من و شما.

ما الان داریم درباره خیانت متاهل حرف میزنیم نه مجرد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این دیگه به عقیده طرف ربط داره. وقتی خودش مجرده و با مجرد هم دوست میشه گزندی به من نمیرسه. فردا روز ...

ولش کن .نرود میخ آهنی در سنگ

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
این دیگه به عقیده طرف ربط داره. وقتی خودش مجرده و با مجرد هم دوست میشه گزندی به من نمیرسه. فردا روز ...

من کلی صخبت میکنم فرق نداره مجرد متاهل 

صد درصد حقمو ازش میگیرم و طلاق 

بقیه کارا خاله بازیه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
ولش کن .نرود میخ آهنی در سنگ

توک حرفم قبول نداری چرا لایک میکنی؟؟؟

زنه ک میره سراغ مرد زن کرم میریزه سینهاش نشون میده و.... مردم شل میکنه

چه استدلال مسخره ای،مثل گول زدن بچه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
حالا تو مجردی منو شما باهم باشیم بعد ب هردلیلی ازدواج نکنیم و نتونیم همو فراموش کنیم مطمئنی متاهلی س ...

موارد خییییییلی زیاد دیدم که بله بعد ازدواج سراغ هم نرفتن.

اصن چه ربطی داره؟؟!! مرد/ زن متاهل خیانت کنه باید بریم یقه مجردا رو بگیریم که چرا رل میزنید؟ ینی فکر میکنی علت خیانت یک فرد متاهل روابط دوران مجردیشه؟