2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این همکار حسود

70 بازدید | 8 پست

من تو سالن زیبایی کار میکنم کراتین کارم خداروشکر مشتریم خوبه  مواد مصرفی وقیمت های خوبی برای مشتری میگم. تو سالن یه جند نفر دیگه هم کراتین انجام میدین. جدیدن دو تا از این کراتین کارا خستم کردم  هی میگن چرا مشتری داری از کجا میاری چقدر ازشون میگیری منم محل نمیزارم تا اینکه امروز مشتری داشتم اومدن پیشم بی دلیل ازم ایراد میگرفتن  ک اینو انجام میدی درست نیست و...

منم گفتم هر کی یه سبک کار داره کار منم اینه ک اینطوری کراتین کنم ک مشتری ریزش نگیره لطفا تو کارم دخالت نکن  بالای سر منو نگیر..

خسته شدم از این حسادت این دو نفر 

سالن رو خیلی دوست دارم موقعیت مکانیش خوبه  مدیر سالن دوستمه  یه دلم میگه از اونجا برم  نمیدونم چیکار کنم

❤️کاربری دست دو نفره❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشتری زیاد داری چرا تو خونه خودت انجام نمیدی یا ی جای کوچیک بگیری برا خودت تو محلتون

مشتری نمیاد تو خونه.

محله خودمون جاش خوبه

اما سالنی ک کار میکنم مرکز شهره رفت و امد برای مشتری اسونتره.

بخاطر موقعیت مکانی سالن  و مدیر سالن ک خیلی خوبه  دو دلم ک برم یا ن

میترسم برم مشتری هامو از دست بدم نمیدونم بلاتکلیفم

❤️کاربری دست دو نفره❤️

وا خب به مدیر سالن بگو بگه اینجا کسی حق نداره تو کار کسی دیگه دخالت کنه یا به مشتری کسی دیگه کار بگیره

همه باید مثل دوست برای همه باشیم

یا تو گروهتون کلی بگه

بعد هم خوب جوابشونو بده که پرو نشن

من یکجایی حق باهام بود سکوت کردم  چیزی نگفتم که دعوا و بحث و سوءاستفاده نشه ، 

الان میگم خاک تو سرم تقصیر خودمه اگه میریدم به اون کسی که جلو همه دنبال دوبه هم زنی من و یکی دیگه بود، پرو و وقیح نمیشد

چیزی نگفتم گفتم جلو بقیه زشته ولش کن، بعدش دیدم نه بابا ، تا کجا که پیش رفته

اگه ساکت باشی پس فردا میرن از حسادت یک دروغ هم پیش بقیه برات درست میکنن زیرآبتو میزنن

جدی و رسمی باهاشون برخورد کرد صمیمتی بین خودت و اون حسودا نشون نده

وا خب به مدیر سالن بگو بگه اینجا کسی حق نداره تو کار کسی دیگه دخالت کنه یا به مشتری کسی دیگه کار بگی ...

به مدیر سالن پیام دادم  گفتم اگه چیزی بهشون نگفتم به حرمت تو بوده و دوست نداشتم تو سالن بحثی به وجود بیاد.

هنوز جوابمو نداده

مغزم نمیکشه ولا خسته شد حوصله حاشیه ندارم سرم تو کار خودمه  اما اینا  سرشون تو کارای منه

❤️کاربری دست دو نفره❤️
به مدیر سالن پیام دادم گفتم اگه چیزی بهشون نگفتم به حرمت تو بوده و دوست نداشتم تو سالن بحثی به وجود ...

حق داری 

زوره واقعا به کسی کاری نداشته باشی ، دنبال و پی کارات باشن

معمولا هم صنفی ها به هم حسادت میکنن ، خیلی پرو ان که راحت میان بهت ایراد میگیرن ، شاید با خودشون میگن یک کاری کنیم این بره،

باخت نده