2777
2789
عنوان

اگر زنی دلفریب شوهرتان را ربود

| مشاهده متن کامل بحث + 3461 بازدید | 181 پست
بیاید قبول کنید تا زنی چراغ سبز نشون نده مردا هیچ کاری ازشون برنمیاد.همجنسای ما بهمون رحم نمیکنن اون ...

بیا و قبول کن مرد متاهل باید متعهد بمونه و نمیشه برای خیانتش بهونه جور کرد

اگه زن هم خیانت کنه میگی تقصیر مردی که باهاش دوس شده هس؟ یا کلا پیشفرض زن مقصره تو همه موارد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بیا و قبول کن مرد متاهل باید متعهد بمونه و نمیشه برای خیانتش بهونه جور کرداگه زن هم خیانت کنه میگی ت ...

صد درصد باید چه زن چه مرد متعهد باشن به شریک زندگیشون.بالا هم گفتم اگه ما به همجنسمون رحم کنیم مرده چه غلطی میتونه بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره🥲 ی دختر دو ساله تنش های زیادی دارم نمی‌دونم چکار کنم شوهرمو همه عالمو آدم تایید میکنن پولداره خ ...

الان طلاق عاطفی هم از سمت تو هست هم اون؟

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
مقصر زنه بیشرف

پس مرد چی؟ من گناهی نداره؟  مرد یه موجود سست عنصره که راحت باید شل کنه؟ با همبن حرفاتون راهو برای خیانت مردا باز کردید طوری که وقتی گندش بالا میاد زبونشونم درازه

الان بهم بگو اگه زن متاهل خیانت کنه میگی تقصیر اون پسر توی خیابونه؟ نه معلومه م نمیگی چون شما معتقدی همیشه زن مقصره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان طلاق عاطفی هم از سمت تو هست هم اون؟

طلاق عاطفی نگرفتیم راستش اما رابطه جنسی نداریم زیاد همش حرفشو میزنه ها اما انگار جور نمیشه بیشترم بخاطر وجود بچمه نمیخوابه اصلا شبا هم دیر می‌خوابه خیلی دیر دیگه شرایط دور شدن شوهرمو جور کرده🥲 ارتباط عاطفی خوبی هم نداریم اون تمایلی بمن ندارع اما عشقمو عزیزم گفتنمون ب راهه خوبیم باهم اما نه مثل زنو شوهرای دیگه اصلا زندگیم انگار ی فیلمه😔 همه این بی توجهی ها هم از سمت اونه منو نمی‌خواد 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پس مرد چی؟ من گناهی نداره؟ مرد یه موجود سست عنصره که راحت باید شل کنه؟ با همبن حرفاتون راهو برای خی ...

ببین همیشه زنه و مردو طرف خودش میکشونه شک نکن 

حرفتم درسته مرد نباید شل کنه ولی زنه ک باعث میشه 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

طلاق عاطفی نگرفتیم راستش اما رابطه جنسی نداریم زیاد همش حرفشو میزنه ها اما انگار جور نمیشه بیشترم بخ ...

رابطه جنسی نخواستنم از سمت اونه؟

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
پس مرد چی؟ من گناهی نداره؟ مرد یه موجود سست عنصره که راحت باید شل کنه؟ با همبن حرفاتون راهو برای خی ...

صد درصد مردم مقصره و تنها تقصیر این زنای خراب میدونی چیه؟ همینکه ب این مردا پا میدن همینکه این مردا رو پروو کردن ک اره زنت نباشه ما هستیم همه جوره هستیم 💔 من هنوزم میگم نامردی از طرف اون شوهره اس اما این زنای خرابم ب همجنس خودشون رحم نمیکنن چون خیانت دیدم همه چیو می‌دونم و خودم دیدم اون هرزه ها چجوری زیر پای شوهر عوضیم مینشستن ک منو ول بکنه💔💔 خیلی حالم بده دوس دارم شوهرم هرچه زودتر تقاص کارایی ک با دلم کرده پس بده😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

صد درصد باید چه زن چه مرد متعهد باشن به شریک زندگیشون.بالا هم گفتم اگه ما به همجنسمون رحم کنیم مرده ...

نه دیگه نشد😂 من هم میدونم متاهلا باید به زندگی وفادار بمونن.

اما وقتی مرد متاهل هرزگی میکنه همش میگین تقصیر اون جیندای توی خیابونه

ولی نگفتی بهم، که اگه زن متاهل خیانت میگین عای پسرا جم کنید خودتونو؟ یا میگی ای زن بی خیای فلان فلان شده تو هرزه ای؟

رابطه جنسی نخواستنم از سمت اونه؟

یه جورایی دوتامون 🥲 اون برا اینکه از من خوشش نمیاد من واسه اینکه تو اون رابطه فقط بهم استرس و ترس وارد میشه چون می‌دونم منو نمی‌خواد اما بعد ب خودم میام میگم مجبورم باید رابطه داشته باشم حال خودمو خودم خوب میکنم 

اون حرفشو میزنه درخواست می‌کنه اما زیاد اصرار نمیکنه پافشاری نمیکنه مثه بقیه مردا😔💔 چون یا درجا می‌ره خود ارضایی می‌کنه یا مطمنم بازم ب خیانت فکر می‌کنه 

تاپیکارو نگاهه 

همش رو ینفر کراش زدم 

پیام بدم بگم دوست دارم 

زنگ بزنم 

و.... 

اخه دختر خووب تو اگ اینکارو نکنی اون پسره ک کاری نمیکته 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.