2777
2789
عنوان

اگر زنی دلفریب شوهرتان را ربود

| مشاهده متن کامل بحث + 3461 بازدید | 181 پست
چرا خب

زنه ک میره سراغ مرد 

زن کرم میریزه سینهاش نشون میده و.... مردم شل میکنه 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه قبل از اینکه چیزی بروز بدم تمام دار و ندارشو ازش میگیرم بعد ولش میکنم میرم

اگه نقشه اول جواب نداد زندگیو ب کام خودش و خانوادش تلخ میکنم با تهدید و زور ازش پول و حضانت و غیره میکیرم بعد ک خیانت رو کوفتش کردم و برش گردوندم سر زندگی، ولش میکنم بمونه تو خماری

اگه اینم جواب نداد میرم سراغ پلن سوم. خون و خونریزی ☺️😋

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بیاید قبول کنید تا زنی چراغ سبز نشون نده مردا هیچ کاری ازشون برنمیاد.همجنسای ما بهمون رحم نمیکنن اون ...

زنه هم مقصره.اما مرده خیلی بیشتر مقصره

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
بچه دارید؟

اره🥲 ی دختر دو ساله تنش های زیادی دارم نمی‌دونم چکار کنم شوهرمو همه عالمو آدم تایید میکنن پولداره خوشتیپه خوش زبونه و .....

یبار دوسه سال پیش یکسال قهر کردم کل فامیل و دوست و آشنا منو سرزنش میکردن میگفتن حیف نیست مرد ب این خوبیو ول کنی؟ الانم یکی از دوستام می‌گفت هیچکس باور نمیکنه این خیانت می‌کنه یا تو این باغاس طلاق بگیری خودم بچتو ب سختی میندازی سر خرجی دادن باید باهاش کل کل کنی اونوقت تو بمونی و غصه های جدید اون بره راحت تر عشقو حال کنه بعدشم ی زن بگیره بیاد همه چیو تصاحب کنه خوشبخت بشن نزار خوش باشه منم زورم میاد خوشبخت بشه چون بخاطر بچم ازدواج نمیکنم باید بمونم تا آخر عمرم تکو تنها اینه ک زورم میاد جدا شم مهریه و اینام خبری نیست 

من یکسال پله های دادگاه رو بالا و پایین کردم همه چیو از برم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اول از همه قبل از اینکه چیزی بروز بدم تمام دار و ندارشو ازش میگیرم بعد ولش میکنم میرماگه نقشه اول جو ...

ایول که راحت کوتاه نمیای.باید زد.باید کشت.

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....