2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 27838 بازدید | 582 پست
مهریه ام یه سکه ست و اینکه گفته زمانی سکه اجرا میزاری که همون لحظه بری از اینجا

مشکلی نداره یک سکه باشه نگران نباشین فقط حق حقوق یک خانم مهریه اش نیست ،نفقه خودتون از دوران عقد تا ماه جاری و اجرت المثل و نفقه بچه ها دست تون جلو هست نگران اصلا نباشین فقط ترک منزل و قهر نکنین به نفعش میشه  اروم باشین و اصلا هم نگران نباشین من کامل کمک و راهنمایی تون دارم ،شما خدا تون دارین بنده های خدا هیج کاره هستن پس اعتماد کنید ب خداتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

اتفاقا اون دلش میخواد همون حرفای روزمره بزنیم اما من انقد از درون پر از خشمم که نمیتونم و اینجوری او ...

گفتم ک بکشش سمت خودت عشوه بیا براش ازش رابطه بخواه بگو دوست دارم فقط مال من باشی بزار خوش بهش بگذره پیشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بکشش سمت خودت .عشوه گری یاد بگیر و تامیتونی زبون بریز.وقتی اومد یهو برو نزدیکش و شروع کننده راب ...

بخدا قبل این کارا رو کردم ببخش اینو میگم اونموقع رابطه داشتیم یجوری باهام حرف میزد که انگار فقط با من رابطه داره پر از عطسه تو رابطه الانم ازم میخواد من دیگه اینکارو نمیکنم مثلا امروز ازم خواست نرفتم چون میدونستم شب میخواد بره پیش اون بدور با من باشه یدورم با اون اه اه حتی فکرشم حالمو بد میکنه

فکر کن چیه تو ازون زن کمتره . یاد بگیر عشوه رو .زبون ریختنو یاد بگیر و بکشش سمت خودت وقتی میاد بچه ه ...

چرا فکر می‌کنی چیزی از من کمتره!!!اتفاقا من اصلا به این موضوع فکر نمیکنم و خداروشکر عزت نفسم پایین نیست و می‌دونم خیانت آدما توجیح نداره میخواست اینکارو کنه بسم الله میکرد اما قبلش بهم می‌گفت بعد می‌رفت هر غلطی دلش خواست بکنه نه اینکه دست رو قرآن بزاره که با کسی رابطه نداره به امام حسین قسم بخوره اما بازم رابطه جنسی داشته باشه

بخدا قبل این کارا رو کردم ببخش اینو میگم اونموقع رابطه داشتیم یجوری باهام حرف میزد که انگار فقط با م ...

خب داری بیشتر هولش میدی سمت اون.

میگم باید بچسبی بهش و کاری کنی تو رو بیشتر بخواد 

تو چرا بری قفل درو عوض کن راش نده یا برو شکایت کن بگو خونه نمیاد 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عزیزم تو که جایی پناهی نداری پس بری اواره میشی روزهای بدتری در انتظارته پس بمون بالا سر بچه ه ...

اگه در آینده اسمشو بزارم تو شناسنامه یا زنه حامله بشه چی!؟بازم بمونم !؟

از این بابت میگم که یبار شنیدم درباره این موضوع حتی باهم صحبت میکردن قصدش باردار کردنش هم هست 

اگه در آینده اسمشو بزارم تو شناسنامه یا زنه حامله بشه چی!؟بازم بمونم !؟از این بابت میگم که یبار شنید ...

بدون اجازه تو اجازه عقد نمیدن و اینکه میدونم خیلییییی سخته ولی خب باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی 

بخدا قبل این کارا رو کردم ببخش اینو میگم اونموقع رابطه داشتیم یجوری باهام حرف میزد که انگار فقط با م ...

به هیچ عنوان رابطه رو قطع نکن حتما داشته باش حتی وقتی اون نمیخواد تو پیش قدم شو چون همین رابطه خیلی از فاصله های ایجاد شده رو برطرف میکنه. وقتی پیش اون زنه رفته و میدونی اونجاست بهش پیام عاشقانه ارسال کن یا بگو جای بوس صبحت رو ل. ب.م خشک شده کی میای اینطوری یادش میمونه که تو زن قانونیش هستی و فراموش نمیشی. تتوی خونه اصلا درمورد زن دیگه و خیانت حرف نزن به وسیله بچه ها بهش نزدیک شو مثلا به دخترت یاد بده به باباش بگه بریم پارک یا بریم جوجه بخوریم. نقطه ضعف الان شوهرت رابطه و بچه ها هستن خیلی نامحسوس ازشون نهایت استفاده رو کن.

پس بیخیالشو توهم خوشی کن فک کن اون مرده زیر خاکه،کم کم هم با کسی اشنا شو بهش خیانت کن

چند سالته ؟!

لطفا حماقتتو جار نزن !

آخه خیانت شد راهکار!

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
درسته همسرمنم میگفت فقط طلاق .نمیخوامت و نمیتونم باهات باشم.صبوری کردم و عشوه گری

چطور می‌دونستی باهاش رابطه جنسی داره و تحمل میکردی!؟

همسر تو شمارتو تو رد تماس گذاشته بود!؟

وقتی خونه میومد می‌رفت تو اتاق درو قفل میکردپیش تو اصلا نمیخوابید منظورم همون تایمی که با طرف بود 

چهار شب در هفته با اون بود !؟ 

با اون تو اون سالها مسافرت می‌رفت مثلا همسرم با منو بچه ها مسافرت نرفته اینهمه سال اونوقت تو یسال دو بار دو هفته آیی باهاش مسافرت رفته بهترین جاها هتل گرفته کنسرت بردتش 

من مریض شدم تو بیمارستان دو روز بودم یه شب نیومد پیشم اونوقت دختره رو بزور میبرد دکتر باز چی بگم که دردم کم نیست

نه اتفاقا همه گفتن بمون و منو دو دل کردن

فک کن رفتی فکر بچه ها ارامش برات نمیذاره، ببین تازه زایمان کردی هورمونات بهم ریخته نمیتونی درست تصمیم بگیری، دو تا بچه رو با همچین پدری تنها بذاری که بری اواره خیابونا بشی؟! بشین عاقلانه فکر کن

اگه در آینده اسمشو بزارم تو شناسنامه یا زنه حامله بشه چی!؟بازم بمونم !؟از این بابت میگم که یبار شنید ...

بدون اجازه شم اصلا نمیتونه عقد کنه اگر خدای نکرده خواست اونموقع دیگه دست بالا رو داری میگی یه خونه به نامم بزن و حضانت بچه ها رو بده تا رضایت بدم   بعدش هم میتونی خیلی راحت از زندگیت بندازیش دور

چطور می‌دونستی باهاش رابطه جنسی داره و تحمل میکردی!؟همسر تو شمارتو تو رد تماس گذاشته بود!؟وقتی خونه ...

همسرمن رابطه جنسی نداشت باهاش اینو مطمئنم و اینکه هروقت میومد خونه رابطه میخواست و من با کمال میل قبول میکردم.شوهرمن خودشم دو دل بود و میدونست داره اشتباه میکنه و سعی میکرد نره سمتش ولی اون با حرفهاش رامش میکرد و در اخر دست دختره رو شد و فهمید ک این منم ک همجوره پاب پاشم و بیخیال اون شد