2777
2789
عنوان

لطفا تحصیل کرده ها بیاین مهمه

66 بازدید | 9 پست

به نظرتون رشته حقوق بهتره یا روانشناسی  من سال دیگه انتخاب رشته دارم ذهنم خیلی درگیره در حدی که نمیتونم درس بخونم لطفا با دلیل بگین کدوم بهتره چون میخام یکیشونو  حذف گزینه کنم و روی درسم تمرکز کنم

تا جایی که خودم میدونم هر دو اشباع شدن اینم بگم که درآمد خیلی برام مهمه میخام مستقل باشم

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

اشباع شدن که حرفه همه چی اشباعه بخوای حساب کنی

ببین روحیه ات به کدوم نزدیکتره به کار حقوقی یا سروکار داشتن با روان این ملت کدوم و در چه تخصصی

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم دوست روانشناس دارم هم وکیل 

به روحیه ات بستگی داره بیشتر 

دوست روانشناسم بعد پونزده سال کار کردن تونست کلینیک خودشو بزنه و درآمد خوب داره 

دوست وکیلم بعد مدتها تونست دفتر وکالت خودشو بزنه 

هردوندگی بسیار دارن واسه موفقیت 

هردو هم سقف ندارع درآمد زاییشون 

فقط ببین محیط دادگاه وکیفری حق وحقوق میپسندی 

یا محبط دفتر و‌مشکلات روحی وروانی مردم 

البته در هردو باید مشکلات مردم حل کنی 

به هر حال باید انسانی بخونی دیگه

گلم انسانی خوندم دوازدهمم الان😂

اینا ام مجبورم برم چون که در سال نهم انتخاب رشتم آگاهانه نبود 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

اشباع شدن که حرفه همه چی اشباعه بخوای حساب کنیببین روحیه ات به کدوم نزدیکتره به کار حقوقی یا سروکار ...

هر دوتا رو به به اندازه هستم یعنی جوری که خودمم موندم تو انتخاب

نه که خیلی علاقه داشته باشم بهشون چون سال نهم انتخاب رشتم ناآگاهانه بوده و الان فهمیدم به مهندسی علاقه دارم که دیره 

اگه حقوق بخونی بعد از لیسانس باید یا آزمون دفترداری یا کانون وکلا یا مرکز وکلا بدی و قبول شی تا ایندت تضمین شه. 

تو رشته روانشناسی میتونی بعد از گرفتن لیسانس خودتو وابسته دانشگاه علوم پزشکی کنی.با آزمون ارشد یا با آزپون استخدامی ک میزنه.من خودم بودم روانشناسیو انتخاب میکردم.

من هم دوست روانشناس دارم هم وکیل به روحیه ات بستگی داره بیشتر دوست روانشناسم بعد پونزده سال کار کردن ...

هر دوتا رو به به اندازه هستم یعنی جوری که خودمم موندم تو انتخاب

نه که خیلی علاقه داشته باشم بهشون چون سال نهم انتخاب رشتم ناآگاهانه بوده و الان فهمیدم به مهندسی علاقه دارم که دیره 

به هر حال آدم تلاشگریم و اینکه درآمد و شاغل شدن برام خیلی مهمه

هر دوتا رو به به اندازه هستم یعنی جوری که خودمم موندم تو انتخابنه که خیلی علاقه داشته باشم بهشون چون ...

من ۲۲ سالگی تازه رفتم دانشگاه دیر نیست البته شرایطشمارو نمیدونم حتما خودت بهتر آگاهی 

هردوشون درآمد زان روانشناسی راحت تر البته 

و اینکه میتونی تست بدی 

من ۲۲ سالگی تازه رفتم دانشگاه دیر نیست البته شرایطشمارو نمیدونم حتما خودت بهتر آگاهی هردوشون درآمد ز ...

شرایط من جوریه که اگه دانشگاه نرم مجبور میشم ازدواج کنم چون خانواده سنتی دارم