2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیان

165 بازدید | 16 پست

خانما خیلی نگران شدم مجبورشدم اینجا بپرسم ماروش پیشگیریمون کاندوم بعد همسرم ازوقتی کاندوم استفاده میکنه موقع ارضا شدن اگه داخل بدن من بمونه میگه خیلی درد وفشارحس میکنم دلیلشم کاندوم نمدونم چی میشه که میگه دردوفسارحس میکنه اگه قبل ارضاشدن بیارتش بیرون مشکلی نداره بعد دیشب بعدچندروزکه رابطه داشتیم زودترنیاورده بودش بیرون دوباره درد وفشارداشته خون ازش اومده بود الانم خیلی سوزش داره خودت میگه حس میکنم به خاطرفشار یکی ازرگاش پاره حالا چی میشه بایدچیکار کنه دستشوتازه عمل کرده نکنه بازاینم عمل بخاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید دکتر باید معاینه بشه خب 

اینجوری که نمیشه چیزی گفت 

سایز کاندوم رو درست انتخاب میکنید؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

روشتون رو عوض کنید

احتمالا سایز کان دوم مورد داره

برای این مشکلش هم حتما بره دکتر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برید دکتر باید معاینه بشه خب اینجوری که نمیشه چیزی گفت سایز کاندوم رو درست انتخاب میکنید؟

ماتازه استفاده ازین روش شروع کردیم زیاداطلاع ندارم دربارش اخه کاندوم داروخانه هابعضی وقتا مدلشم اشتباه میدن یعنی سایزبندی دارن شما سایزمیگید موقع خرید

ماتازه استفاده ازین روش شروع کردیم زیاداطلاع ندارم دربارش اخه کاندوم داروخانه هابعضی وقتا مدلشم اشتب ...

اره سایز بندی دارن 

مطمعنا سایز مناسب نمیخرن 

برای مشکل خون هم برید دکتر 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...