2777
2789

از اول که بچم دنیا اومد همش از اینکه توی جمعی قرار بگیرم بچه گریه کنه و دیگران بهم استرس بدن و روی بچه عیب و ایراد بزارن ترس داشتم و دارم 

نمیدونم چرا اینجوری هستم خودم از دست خودم خسته شدم 

بچم الان سه ماه و نیمه هست دیشب رفتم خونه مادرشوهرم انقدر سر و صدا و وحشی بازی در آوردن بچم ترسید بچه جاریمم دوسالشه همش جیغ میزد بچم میترسید ، بعدشم همش جاریم بچشو میاورد نزدیک بچه ی من اونم دست نوزاد سه ماهه رو‌میگرفت فشار میداد مامانشم میگفت میخواد ناز کنه بزار بهش یاد بدم که باید نازش کنه و دوباره بچش از روی حسودی بچمو چنگ مینداخت و‌میزد منم عصبانی میشدم نمیتونستم چیزی بگم…

آخر سر هم کلا بچم بدخواب شده بود‌ و ترسیده بود همش گریه میکرد اونوقت هی میگفتن دلش درد میکنه بهش اینو بده اونو بده بخوره منم میگفتم من بچمو میشناسم میدونم الان بدخواب شده و توی این سر و صدا نمیتونه بخوابه باید بریم خونه از اون طرفم شوهر بیشعورم بلند نمیشد بیاد بریم نشسته بود با برادراش خوش گذرونی میکرد 

خیلی اعصابم بهم ریخت به نظرتون من خیلی حساسم یا اینکه حق داشتم حرص بخورم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری هستم وقتی بچم کوچیکه،شما باید با شوهرت هماهنگ باشی از قبل که وقتی اذیت شدی بلند شده برین خونه یا بچه رو آروم کنه.

اگر نبریش تو مهمونی و جای شلوغ به خونه عادت می‌کنه و بعد خیلی اذیت میشی بزرگم که بشه ترس از مهمونی و شلوغی پیدا می‌کنه‌.

ببین شما باید کم کم بچتو عادت بدی اینجوری نمیشه ک هیچ جا نری

خب میرفتی اتاق بخوابونی مثلا

اون بچم خودت مبگرفتی بغلت دستشو باز میکردی میکشیدی به دست بچت تا از کله بچه جاریت بیفته همین

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

کاملا حق داری عزیزم منم مثل شما ...

پسر من کاملا روحیه ی لطیفی داره فقط محبت میکنه 

حالا همسایه ام اومده بود پسر اونم همسن پسر منه دوسالشه اون بچمو هل میداد پسر من نازش میکرد اسباب بازی هاشو بهش میداد .اعصابم خرد شد گفتم سحر(همسایه ام) لطفا نذار پسرمو‌بزنه من چیزی بگم گریه میکنه مادرشی تو بگی چیزی نمیشه

من اعصاب ندارم رو‌بچه ام کسی مانور بده

منم روم نمیشد چیزی بگم 

شمااینجوری نباش وقتیرمیگن دلش دردمیکنه بگو نه از صدایرجیغ بچه هاترسیده 

بعدمیگن بچه روجای شلوغ بخوابون عادت کنه بگو باصدای عادی بیدارنمیشه اینجا ازصدای جیغ ترسیدهذبدخواب شده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.