2777
2789
عنوان

فردا دادگاهی طلاقمونه

1464 بازدید | 58 پست

سلام دوستان چند روز دارم گریه میکنم استرس شدیدی دارم خودم درخواست طلاق دادم 

دلم برای زندگیم تنگ شده 

هیچ تلاشی نکرد حتی برگرده زندگیمون حتی 

سه سال ونیم از حونه مشترکمون فرار کرده 

۱۳ سال زندگی کردیم باهم 

خیانتش فهمیدم خودکشی کردم همسایه عوضیم درد دل کرده بودم باهاش بهش کفت فرار کرد 

بابت نفقه و مهریه و توهین خودش و پدرش شکایت کردم همه شون محکم شدن 

اونم از من شکایت زیاد کرد از شروع به قتل عمد بگیر تا تهدید و توهین ضرب و‌جرخ هیچی رای نگرفت 

😔میدونید دلم داره اتیش میگیره روز قبلی که بخواد قرار کنه میدونستم داره خیانت میکنه بهم گفت تورو با هیچی عوض نمیکنم بدون تو میمیرم صداش ضبط کردم دارم 

هعی گوش میدم عین این سه سال نتونستم باهاش حرف بزنم وکیل عوضیش زنه اصلا نمیذاره بلعکس خودشم توهین میکنه یه جوری ازش طرفداری میکنه انگار شوهرم دوست پسرشه بخدا 

دوست داشتم گریه کنم بگم چطور دلت اومد من با همه چیت ساختم کار کردم از گلو خودم میزدم برات 

خیلیی سختی کشیدم این ۳ سال که نبود روزایی بود که ححتی پول پنیر و نون نداشتم 

قبلا که عصبی میشدم و حالم بد بود میذاشت خودمو خالی کنم بزنمش انقدر تا دلم اروم شه بعد بغلم میکرد 

همه اونارو میخوام برای یکبار فقططط تا بتونم حرفامو سختی های این مدتم بهش بگم و خداحافظی کنیم تموم شه 

دارم گریه میکنم الان یک لحظه تنها شدم خانوادم رفتن بیرون 

کلی حزف تو مغزمه که حتی نمیتونم به خانوادم بگم ...

دیشب زقتم خونه مشترکمون وسایلایی که مونده بیارم یه دفعه بوش خورد به مشامم کل خاطرات صدای خندهامون 

از دیشب دارم دیونه میشم 

هسمایه منو دید همون که گند زد گفت وایی خیلی حیف شد خیلی زنو شوهر موفقی بودیدد و فلان 

دلتنگی داره فشار میاره بهت 

بجای اینکه ب خوبیاش فکر کنی 

ب بدیاش فکر کن و این زندگی رو خلاص کن 

حتما برو سرکار یا باشگاه 

هرچی توی خونه بشینی بیشتر میخوای فکر کنی بهش 

ب گذشته هم اصلا فکر نکن 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگی داره فشار میاره بهت بجای اینکه ب خوبیاش فکر کنی ب بدیاش فکر کن و این زندگی رو خلاص کن حتما بر ...

شاغلم ولی خوبیش بیشتر از بدیش بود 

بدیش فقط همون خیانت بود اونم بعدا فهمیدم کار دوستش بود 

چون با دوستش رفت و امد میکردیم زنش شوهر منو‌میزد تو سر شوهرش 

کارما جواب داد اون بلایی که سر زندگی من اورد خدا اورد برای خودش دارن جدا میشن

مهریه رو بذار اجرادادخواست هم که از خودش بود پس تنصیف اموال رو بگیر

دادخواست از سمت خودم بوده مهریه گذاشتم اجرا سکه هم گرفتم هم ماشینشو خونشو در کل 

حرفم اینه دوست نداشتم زندگیم بهم بخوره کاش تلاش میکرد برگرده

شاغلم ولی خوبیش بیشتر از بدیش بود بدیش فقط همون خیانت بود اونم بعدا فهمیدم کار دوستش بود چون با دوست ...

از مشاور دادگاه کمک بگیر 

بگو یه جلسه براتون بذارن رو در رو صحبت کنید 

شاید اونم پشیمونه 

ببین الان خیلی ها نشستن تو بری بیرون از اون زندگی و بعدش بهت بخندن و بیان جات بشینن

پس یه فکری بکن برای این زندگی

از واسطه کمک بگیر دایی عمو و کسی رو واسطه کن بیان خونتون باهم صحبت کنید و اگه زندگیتو دوست داری ببخشش 

از اون محله هم برید ک همسایه فضول نداشته باشید 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

آخی چقد سخته تموم شدن ی زندکی ک با عشق شرو کردی...برتظرم اگ فک میکنی اونم دوس داره. برگرده غرورو بیخیال ی فرصت به هم بدین

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تو که همه چیزو گرفتی ،بشین باهاش حرف بزن غرورتو ول کن یه جایی بیرون قرار بذار باهاش بحرف دلیل خیانتش ...

دوستش باعث بانیش شد 

نمیتونم بخدا خوردم کرد جلو همه