2777
2789
عنوان

فردا دادگاهی طلاقمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ندیدیم همو فقط دادگاهی ها نه نداریم زمانی که رفت باردار بودم نمیدونست و اونم سقط شد خودش 😔میخواس ...

نیلو جان برو مشاوره که بتونی کنار بیای همسرت اگه حسی داشت خب برمیگشت هیچ کسی جلو دارش نبود خودت رو فداییش نکن.چندسالته؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

میگی شوهرت خوب بود فقط بدیش خیانت بود بعد میگی حتی شیو‌کردن بدنتم برا خانوادش میگفته ، میگی از ترس ارث همیشه به حرف باباش بود ، میگی بهت تهمت زده ازت شکایت کرده اینا اگه بدی نیست چیه؟ هرچند اگر بهترین مرد دنیام بود بازم خیانت کرده بود و ربطی به دوستش نداره اگه آدم بود به هیچ‌وجه خیانت نمیکرد کرم از خودش بود اشتباه نکن راحت جداشو‌برو‌سراغ زندگیت 

خیانت قابل توجیه نیست برو دنبال زندگیت

قوی باش اسی جان تو یه زن محکمی که قراره فقط به زندگی جدید و رسیدن به اهدافش فکرکنه

ازکسی که بغیر از تو با یه نفر دیگه خلوت داشته دل بکن به خودت بدی نکن گناه داری بخدا

بهت خیانت کرده بازم میخوای باهاش همکلام شی؟! به خودت بیا!!!

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بچه داری؟

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
عجیبه چون خونه آپارتمانی رو اونم با متراژ پایین برا مهریه نمیدن به زن.جز مستثنیات دین محسوب میشه

عجیبه ؟ برگه مزائده نشون بدم 

ضمن اطلاع چرا باید ۶ متر تو قیطریه داشته باشه میتونه پایین شهر بگیره وقتی بدهی داره باهمین حرفا قاضی نوافقت کرد با مهریه در حد۱۵۰۰ واریز کردن براش خونه جای دیگه بتونه تهیه کنه 

خیانت قابل توجیه نیست برو دنبال زندگیتقوی باش اسی جان تو یه زن محکمی که قراره فقط به زندگی جدید و رس ...

خیانت در اون حد نبوده ببین اینحور بود خانم پیغام داده اینم کفته من خانواده دارم اونم گفته باشه فقط در حد چند سوال 

بعد فهمیدیم دوستش یه دختر اجیر کرده التماس شوهر من گولش بزنه .. 😔من دیر متوجه شدم بعد یک سال