2777
2789
عنوان

فردا دادگاهی طلاقمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 58 پست
آخی چقد سخته تموم شدن ی زندکی ک با عشق شرو کردی...برتظرم اگ فک میکنی اونم دوس داره. برگرده غرورو بیخ ...

تاخالا حرفی از برگشت نزده هیچ اقدامی نکرده برای اشتی حتی واسطه نفرستاده ما فامیل هم هستیم 

جدایی ما باعث شد مل خاندان بپاشه همه باهم قهر شدن

بنظر من ی ویس بده هرچی حرف داری بگو بهش چون بنویسی زیاد میشه حوصلشو مرداندارن بخونن ولی ویس گوش میدن هرچی حرف داری بگو بجز اینکه خودتو بدکنی یا عجزو ناله کنی همون یجوری ک غرورتم خورد نشه همشو بگو جوری نباشه ک پیش کسی صداتو گذاشت بد باشه محترمانه قشنگ حرفاتوبزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مشاور دادگاه کمک بگیر بگو یه جلسه براتون بذارن رو در رو صحبت کنید شاید اونم پشیمونه ببین الان خیل ...

نیومد شورا ۴ بار جلسه گذاشتن نیومد 

وکیلش این وسط خبلی داره خراب میکنه همه چیو 

فامیل بودیم کل خانوادها با هردو ما قطع ارتباط کردن

طبیعی هست عزیزم،تنها که شدی با صدای بلند همه حرفایی که میخای بهش بگی رو بگو انگار جلوت وایساده،من یه حرفی رو دلم میمونه که نمیشه به طرفم بگم اینجور میکنم اروم میشم،به نظر من بفکر آشتی نباش اگه برگردی هم باز باختی

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

نیومد شورا ۴ بار جلسه گذاشتن نیومد وکیلش این وسط خبلی داره خراب میکنه همه چیو فامیل بودیم کل خانواده ...

برای روز اخر ب قاضی بگو بهش بگه نمیخوای بیشتر فکر کنی؟ نمیخوای ب زندگیت برگردی؟ 

هرچند هم وکیلش تخم حروم روزگار باشه اگه قاضی کار درست باشه حل میشه 

و در نهایت اگه خیلی بهت فشار میاد با یکی از دوستات هماهنگ کن بهش زنگ بزنه و باهاش صحبت کنه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نیومد شورا ۴ بار جلسه گذاشتن نیومد وکیلش این وسط خبلی داره خراب میکنه همه چیو فامیل بودیم کل خانواده ...

ببین غرورت بذار کنار.تو که دوستش داری بهش یه پیام بده یا زنگ بزن بگو میخوام ببینمت.یه قرار بذار بگو موافقی یه فرصت دوباره بهم بدیم.ببین چی میگه.اگر قبول کزد حتما برید پیش مشاور خوب کمکتون کنه.مشاور خوب بازم میگم چون بعضبها اصلا خوب نیستن.اگر هم قبول نکرد بپذیر.تو اولین نفری نیستی که این اتفاق براش میفته آخریش هم نیستی.همین امروز کاری که میگم بکن

ببین غرورت بذار کنار.تو که دوستش داری بهش یه پیام بده یا زنگ بزن بگو میخوام ببینمت.یه قرار بذار بگو ...

مریض شده بودم زنگ زدم بهش به بهانه اینکه وظیفشه باید منو ببره اومد منو برد درمانگاه اومدم حرف بزنم نذاشت تا منو کذاشت فراز کرد 

متاسفانه پدرش ضد زن حتی زن خو شم قبول نداره 

دخالت های بقیه باعث  شد اینجا برسیم .

حتی پدرش دادگاه باهاش میاد مبادا حرف بزنیم 

همسرم ترس ازس محروم شدن ارث از اول به حرف پدرش بود

برای روز اخر ب قاضی بگو بهش بگه نمیخوای بیشتر فکر کنی؟ نمیخوای ب زندگیت برگردی؟ هرچند هم وکیلش تخم ح ...

قاضی خیلی کممم کرد خدا خیرش بده ۴ بار ابلاغیه فرستاد تا ما دوتا تنها بشینیم تو اتاق حرف بزنیم ولی نیومد 

انگار واقعا اونم نمیخواد 

طبیعی هست عزیزم،تنها که شدی با صدای بلند همه حرفایی که میخای بهش بگی رو بگو انگار جلوت وایساده،من یه ...

دقیقا خیلی سخته بخوام کنار بیام 

ماشینش عوض کردم که بهش فکر نکنم یاد خاطرات نیفتم ولی نمیشه نشد 

مریض شده بودم زنگ زدم بهش به بهانه اینکه وظیفشه باید منو ببره اومد منو برد درمانگاه اومدم حرف بزنم ن ...

تو کاری که بهت میگم بکن نیومد هم تو بعدها میگی من نهایت تلاشمو کردم ولی نشد.من ادمهایی به شرایط تو دیدم .نهایتش اینه از خودشون راضی هستن.هرکی هم بین زن و شوهر جدایی بندازه نتیجه کارشو بالاخره میبینه.تو فعلا تمام تلاشت رو بکن تا بعدها نگی چرا نکردم

بنظر من ی ویس بده هرچی حرف داری بگو بهش چون بنویسی زیاد میشه حوصلشو مرداندارن بخونن ولی ویس گوش میدن ...

😔خیلی کلنجار رفتم اینکارو‌بکنم ولی نمیخوام کوچیک شم 

بارها زمانی که زیر یه سقف بپدیم اینکارو میکزدم میرفت به خانوادش میگفت 

همسرم حتی شیو کردن بدنمم کی میرم و اینا به خانوادش میگفت فکر‌کن اینجوری بود

سه سال حتی یه بار هم ندیدین همو؟بچه دارین؟

نه ندیدیم همو فقط دادگاهی ها نه نداریم زمانی که رفت باردار بودم نمیدونست و اونم سقط شد خودش 😔میخواستم نگه دارم تا شاید بخاطر بچه برگرد ولی نشد نموند 

تک تک بلایی که دپستش اورد سر ژندکیمون خدا سر زندگیش اورد 

بچه ۷ ماه داشت اون موقع الان ۲ سالونیم بچشو ندیده 

تو خیابون تو ماشین زندکی میکنه 

اه من بود گریه میکردم از وضعیت خونم 

پکیج خونمون خراب شده بود خیلی هزینه هاش سنگین بود 

چون هم هزنیه دادگاه وکیل خرج مخارج خونه وام ها همه کردنم افتاده بود از عهده یه سری چیزا برنمیومدم 

خلاصه اهم گرفتش 

الان برای زنش اه مبکشم از ته قلبم بدترین روزارو تخمل کنه 

بدبدختی هارو بکشه من ۴ بار خودکشی کردم به روز من بیفته الهی

😔خیلی کلنجار رفتم اینکارو‌بکنم ولی نمیخوام کوچیک شم بارها زمانی که زیر یه سقف بپدیم اینکارو میکزدم ...

بنطرمن شوهرت امام هم بوده باشه بااین خبرچینه ی قرونم نمی ارزه چجوری میگی خوبیش بهتراز بدیشه این کار خودش سرتاپا ایراده