2777
2789
عنوان

فردا دادگاهی طلاقمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 58 پست
نیلو جان برو مشاوره که بتونی کنار بیای همسرت اگه حسی داشت خب برمیگشت هیچ کسی جلو دارش نبود خودت رو ف ...

من ۲۹ سالمه 

😔 امروز رفتم خونه گلدونامو بیارم به مدیر ساختمون کفته توروخدا بگو برگرده 

خب بزگردم خودت چرا نمیای بگی چرا پیش قدم نمیشی مدیر ساختمون میترسم دروغ گفته باشه اخه باهاسون مسافرت رفتیم نعی میگه باورم نمیشه چرا اینطور شد وای فلان

من ۲۹ سالمه 😔 امروز رفتم خونه گلدونامو بیارم به مدیر ساختمون کفته توروخدا بگو برگرده خب بزگردم خودت ...

بنظرم برو به مشاور دادگاه بگو یه وقت براتون تعیین کنه بلکه بتونین صحبت کنین 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت از اینکه همه چیو گرفتی کینه ای شده فکر کنم ازت متنفر شده

راحب این مسائل صحبت نکرده تاب حال مشکل داشت و یا ناراحت بود بازگو میکرد 

چون ماشینش بابام گرفته بود 

خونشم باهم کار کردیم خریدیم اینطور نبوده که از خونه باباش بیاره 

کلا خودش بود و یک دست کت شلوار 

خودش میدونست چه عذاب هایی کشیدم سر این خونه چیا تحمل کردم سه تا شغل داشتم

شبا از دست درد نفسم در نمیومد 

ببین غرورت بذار کنار.تو که دوستش داری بهش یه پیام بده یا زنگ بزن بگو میخوام ببینمت.یه قرار بذار بگو ...

حرفت درسته ولی از اون ادماست که بگه اخیش موفق شدم اهر خودش اومد منت کشی نمیدونه زندگیمون داره نابود میشه شده در اصل ولی دارع جدا میشه 

فرداهم جلسه اخر

😔فقط دعا کن فردا به حرف بیاد خودش 

وکیلش نیاد 

از یه بزرگتر عاقل که اونم قبولش داره بخواه واسطه شه، بدون اینکه بگه شما گفتی بره باهاش صحبت کنه

😔ب هرکی گفتم 

گفت چون از اول ماجراتون نبودیم دخالت نمیکنم حتی حتی حتی پدر دوستم فکرشو بکن 

خیانت در اون حد نبوده ببین اینحور بود خانم پیغام داده اینم کفته من خانواده دارم اونم گفته باشه فقط د ...

عزییییزم🥺🫂

اسی جان امیدوارم هرچی برات صلاحه پیش بیاد

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

عجیبه ؟ برگه مزائده نشون بدم ضمن اطلاع چرا باید ۶ متر تو قیطریه داشته باشه میتونه پایین شهر بگیره وق ...

والا چه میدونم.ما که تو زندگی تو نیستیم ولی خوب تو تاپیکهای قبلیت نوشتی خونه ۷۰متری پردیس دارید.و اینکه دوقلو داری.الان میگی ۶۰متری قیطریه و بچه هم‌ نداری.مهم نیست

والا چه میدونم.ما که تو زندگی تو نیستیم ولی خوب تو تاپیکهای قبلیت نوشتی خونه ۷۰متری پردیس دارید.و ای ...

کاربری مال من نیست من کاربریم تعلیق شد و دلم انقدر گرفته بود کاربری ایشون گرفتم اومدم تایپیک زدم ما یه گروه دوستانه هستیم از همینجا 

جهت اطلاع از واحد اینو برو به هر وکیلی خواستی بگو تا بهت اثبات شه موقعیت مکانی ملک مهمه 

کاربری مال من نیست من کاربریم تعلیق شد و دلم انقدر گرفته بود کاربری ایشون گرفتم اومدم تایپیک زدم ما ...

گفتم که مهم نیست.ما هم از راست و دروغ حرفهای هیچکس خبر نداریم.البته من نیازی به پرسیدن از وکیل ندارم.چون کارم اینه و کاری با شما ندارم ولی تو صحبتهایی که درمورد مهریه گرفتن میشه خیلی میبینم خانمها حرفهایی میزنن که منی که اگاهی دارم میدونم کاملا حرفاشون دروغه.بازم میگم اصلا کاری با شما ندارم.گرچه در مورد اپارتمانی که قیمتش بالا باشه معمولا فقط سه دانگش رو برای مهریه خانم به مزایده میگذارن و سه دانگش برای مرد میمونع.