2777
2789
عنوان

یکی از بچه های اتاق ما شپش گرفته

288 بازدید | 24 پست

اگه به سرپرست خوابگاه بگیم چی میشه؟ مارومیندازن بیرون یا کمک میکنن برای ریشه کن شدنش؟

کسی میدونه؟

این چه مصیبتی بود که گرفتارش شدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید همه وسایل رو هم ضدعفونی کنین وگرنه بعد از تموم شدنش دوباره میگیرین

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

فردی که شپش گرفته اول سرش با شامپو معمولی بشوره خوب شونه کنه بعد   اب کشی کنه بعد شامپو پره مترین برای شپشه بزنه ده دقیقه روی سرش باشه شونه کنه اب کشی کنه بعد یه لیوان که نصفش اب و نصف دیگه اش سرکه سفید بهداشتی یعنی خونگی نباشه کارخونه ای باشه بزنه به سرش ۲۰ دقیقه بعد اب کشی کنه دقیقا هفت روز بعد همین کار رو تکرار کنه 

فقط قطره ضد شپش کیمیا بگیرید و همتون استفاده کنید، در جا خوب میشید، برای پیشگیری هم خوبه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چرا به سرپرست خابگاه بگید باید درمان بشه شامپو اینا بزنه شونه کنه ولی باید تخم شپشا رو یکی جمع کنه از کلش همه ملافه و روباشتی و پتو و اینا شسته بشه با اب داغ، شما هم برا پیشگیری اسپری درمین بزنین به لباس و بالشتتون اینا نگیرید