2777
2789

خوشگلای مجرد کم سن و سال و بی تجربه کامنت نزارید و شعار ندید تواین تاپیک ک دل همدیگه رو بشنکنیم و منجر ب قضاوت بشه  ❤

(حدود ۱۰ ماهه خونه پدرمم دوتا بچه خیلی کوچیک دارم 

مجبور بودم شوهرم نهایت ظلم و کـــــرد نهایت ظــــــلم 

از خیانت های مکرر جنسی و عاطفی تا اعتیادش ب الکل ومشروب  خونه نیومدنش و بی مسئولیتیش و بی اهمیتی شدیدش ب من  تاجایی ک تمام مسئولیت خونه و رندگی و بچه کامل رو دوش من بود و اون عین ادم مجرد عیاش و خوش گذرون و شبگرد و هرشب یه باغ و یه خونه با دوستاش  خیلی طولانیه درنهایت خلاصه میگم... )

(اومدم و اومد دم خونه پدرم دعوا نصف شب و با پدرم گلاویز شدن و پدرم ازاونجا افتاد رو دنده لج و کار کشید ب دادگاه و مهریه و نفقه و ...ـ)

(حالا چندماهه قصدم برگشته و پدرم با مشورت یه وکیل میخواد بش سخت بگیره  و با تعهد و هزارشرط بزاره برگردم و اونم افتاده ب التماس و هزار واسطه فرستادن و اصرار ...) 

حالا حس بی ارزشی دارم حس میکنم  ابرو و جیثیتم توفامیل رفته تودر و همسایه و اشنا همه سرزنشم میکنن همه جا سوژه ی غیبتای دست جمهی ام  عذاب وجدان دارم ک ابروی شوهرمو بردم و بی ارزشش کردم  احساس میکنم بچه هامم کوچیک کردم با اینکارم دحس میکنم خیلی سبک شدم همه جا ک هر بی سر وپایی راجبم حرف بزنه قضاوت کنه و برداشتش و بگه 

😔😔😔خیلی حس بدیه  چیکارش کنم اروم شم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت آبروی اون مرد بی ملاحظه مهمه یا روان تو و بچه هات ؟ هرچی کردی خوب کردی

مردم همیشه چرت میگن خودتو درگیر مردم نکن چند وقت دیگه یادشون رفته

حق با پدرته بزار کارش رو بکنه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

درکت میکنم

منم شرایطم با شوهرم میزون نیس.

6 ماه خونه پدرم موندم و ولم کرد.

الا عین سگ پشیمونه و میخواد منو.

ولی دیگ از چشمم افتاده و میخوام جدا شم.

من بچه ندارم 

منم حس میکنم اگ برگردم میشم نقل مجلس

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ول کن تورو خدا حرف‌مردمو ،مردم کجا بودن وقتی تو عذاب میکشیدی وقتی روزای سختی رو میگذروندی؟؟؟

اتفاقا کارخوبی کردی بذار ادب شه شوهرت 

رفتی هم تا بمدت به شوهرت رو  نده 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
اولا که حرف دیگران تمومی نداره بیخیالبعدم دم بابات گرمبرو سر زندگیت قدرتمند تر

وکیلی ک گرفتم میخواد بیاد خونه ک همینجا از شوهرم و درحضور واسطه ها تعهد بگیره و ثبت محضری کنه  یه خونه هم پدرشوهرم خرید واسمون اما نمیزنه ب اسم شوهرم یا من یا بچه ها  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

کار خوبی کردی دوست عزیزالانم فک نکن برگردی تمومهشما یه فرصت دادی اگر نتونه شما جدا میشیامیدوار نکن ز ...

این باردومیه ک طولانی مدت میام  خیلی خجلم از اطرافیان خیلی ب روم میارن فک کن هر بی سر و پایی میاد من و شوهرم و نصیحت میکنه 

عزیزم بخدا انقد مردم درگیری داااارن که اصلا یادشون نیست .درسته من خودم با قهر رفتن موافق نیستم.همیشه هم به سوهرم میگم نمیرم قهر ولی اگه رفتم دیگه برنمیگردم.ولی خیلیا هستن میرن و باز برمیگردن.از جمله خواهرشوهرم که۳ـ۴ماه اومد قهر.البته از اولش میگفت میخوام بترسونمش.ولی جلو بقیه میگف میخوام طلاق بگیرم که به گوش اونا نرسه.و الان برگشته هیچی هم براش مهم نیست.تازه واقعنم ترسیدن.نمیتونن بهش بگن بالای چشت ابروعه.ولی به چه قیمتی؟؟من راجب رفتن یا نرفتنت نظر نمیدم عزیزم چون به خودت و خانوادت بستگی داره و شرایطت.ولی اگه رفتی بدون کسی اصلا یادش نمیمونه بعد یه مدت.و اینکه تصمیم قاطع بگیر که باز برنگردی:))))🎈

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

تا یه مدتم برا خودت سخته و قبول دارم.ولی هرکی هرچییی گفت اصلا برات مهم نباشه و با شوخی و خنده ردش کن

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
این باردومیه ک طولانی مدت میام خیلی خجلم از اطرافیان خیلی ب روم میارن فک کن هر بی سر و پایی میاد من ...

احتمال جدایی شما بیشتر از زندگیه

میدونم سخته اما چاره ای نیس

خودتو اماده کن یه روز شاید که دور نباشی از هم جدا بشین

باید قوی باشی

ضمنا گور بابای حرف دیگران حس کن بقیه گوسفندن( این یه راه روانشناسیه) برای کم اهمیت جلوه دادن نظرات دیگران

منم دقیقا شوهرم همش میره باغ یا گیم نت . بشدت هم رفیق بازه و مشروب و سیگار هم زیاد مصرف میکنه بعضی وقتا هم گل و بنگ و اینجور چیزا میکشه .به گوشیشم جرعت دست زدن ندارم و رمزشو بلد نیستم .. اگرم بهش چیزی بگم‌ سریع دعوا راه میندازه..‌ولی خب من هیچی نمیگم همش قربون صدقش میرم و بوسش میکنم‌ و همش باهاش ور میرم و میگم و میخندم ..یه جورایی کنار اومدم با کاراش و تحمل میکنم چون اعصابم نمی‌کشه که بخوام  قهر کنم و دعوا راه بندازم و برم خونه بابام حوصله‌ی منت های خانوادمو ندارم حوصله غُر زدنای مامانمو ندارم حوصله سرسنگین رفتار کردن بابام رو ندارم حوصله‌ی کلفتی کردن برا  خواهر و برادر مجردمو ندارم ..بخاطر همین در برابر کارای شوهرم سکوت میکنم و خودمو خوب جلوه میدم وگرنه دلم خونه از دستش ‌.. تازه بچه دار هم نمیشیم همش در حال دکتر رفتن و دارو خوردنیم که بچه دارشیم...

ببین تو اینجا کوچیک نشدی قدرتمند شدی قدرتی که سر منشاش پدرته

باید بهش افتخار کنی اتفاقا همهه باید بدون شوهرت کی بود تو و پدرت ادمش کردید

تعزه لطفه در حق شوهرت که از نادونیش عبرت گرفته و راه درستو پیدا کرده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝