2777
2789
عنوان

لطفا بیایین توروخدا

61 بازدید | 13 پست

سلام خواستگارم دوروزه2 زنگ نزده 

پسره اومد خواستگاری با خواهر و زنداداشش 

اصلا واس خواستگاری نیامده بودن 

آبجیش زیاد حرف نمی زد 

پسره هم که من از اتاق اومدم تو جمع نگام نکرد حتی کنارشون پیش مامانم هم نشسته بودم کنجکاو کنه نگام کنه. نه اصلا. حرف زدنی هم خوب حرف زد. 

فقط گفتم شما بفرمایید هیچی نگفت. 

صبر کردم حرف نزد خودم شروع کردم 

میگفت یادم نمیاد چی بپرسم

بعدش حرف زد خوش اخلاق حرف می‌زد. 

فقط از اتاق اومدیم بیرون پسره چند ثانیه نشست پاشد گفت بریم صبر نکرد چایی بیارم یا شیرینی شون رو مامانم گفت نشستن من شرینی بردم بعد عذرخواهی کرد پسره رفتن ساعت 11ونبم شب 

گفتن دیر وقته

لطفا بگین چرا زنگ نزدن دوروز رو،، 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نپسندیده. دلیل نمیشه شما بد باشی. اعتماد به نفست رو از دست نده

من ظاهرم اوکی هست. فقط کمی لاغرم. 

بعد از لحاظ مالی زیاد اوکی نیستیم. پدرم هم سالهاست فوت شده. 

قبل اینکه من بیام از اتاق هم انگار مشتاق نبودن

من ظاهرم اوکی هست. فقط کمی لاغرم. بعد از لحاظ مالی زیاد اوکی نیستیم. پدرم هم سالهاست فوت شده. قبل ای ...

عزیزم اینا هیچکدوم دلیل نمیشه رو خودت عیب بزاری. دختر چرا باید پولدار باشه؟ همین فکرارو میکنیم که پسرا فک میکنن چی هستن و چه خبره و... 

خدا پدرتو بیامرزه 

دعا میکنم یه بخت خوب نصیبت بشه

عزیزم اینا هیچکدوم دلیل نمیشه رو خودت عیب بزاری. دختر چرا باید پولدار باشه؟ همین فکرارو میکنیم که پس ...

مرسی عزیزم. 

خواهرش هم خیلی مغرور نشسته بود با پسره

مرسی عزیزم. خواهرش هم خیلی مغرور نشسته بود با پسره

بنظرم بعدها ممکنه با این خانواده ب مشکل بخوری (اینجوری برداشت کردم که انگار میخواستن بهت بگن که بهت لطف کردن اومدن خواستگاریت) حتی اگه زنگ هم زدن جواب منفی بده