2777
2789
عنوان

جراحی واژن درمطب

257 بازدید | 25 پست

کیا جراحی واژن درمطب انجام دادن؟(تنگی واژن)

تاچندروز دردداشتید؟میشه بیاید توضیح بدید

من ۵ روز انجام دادم هنوز درست نمیتونم راه برم وبشینم یخورده سخته برام..درد بخیه هم دارم

خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت چه کارا که نمیکنن😐🤣

واسه همین میگیم ی بچه ریخته تو سایت

شما مگه از طرف خبر دارین ک میایید قضاوت میکنید چرا انجام داده

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
واسه همین میگیم ی بچه ریخته تو سایتشما مگه از طرف خبر دارین ک میایید قضاوت میکنید چرا انجام داده

شما یه نگاه به امضام بنداز جوابتو میگیری 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 
واسه همین میگیم ی بچه ریخته تو سایتشما مگه از طرف خبر دارین ک میایید قضاوت میکنید چرا انجام داده

والا هیشکی دوست نداره الکی واسه خودش درد درست کنه..منم مجبور به این عمل بودم.چندتاسوال داشتم گفتم اگه کسی انجام داده ازش بپرسم

والا هیشکی دوست نداره الکی واسه خودش درد درست کنه..منم مجبور به این عمل بودم.چندتاسوال داشتم گفتم اگ ...

بگو شاید بدونم 

خواهرم انجام داد

نباید زیاد پاهات باز شه تا هفته دوم یکطرفه بشین و بخواب زیاد راه نرو و قدمهات خیلی کوچیک باید باشه

شماانجام دادی؟؟خیلی رعایت میکنم ولی بازم بخیه ها دردداره؟؟ببخشید میپرسم من الان نگاه کردیم دوتا رنگ ازنخ های بخیه بیرونن..ابی که کشیدنیه ویکی هست کرم رنگ قشنگ نخش مشخصه ویخورده بلنده ایا طبیعیه؟؟

توام جواب نمیدادی سر حرف امضات میموندی

عشقم کور بودن شما تقصیر من نیست بعضیا اگه احمق نبودن خودشونو وسط موضوعی که بهشون مربوط نیست نمینداختن 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 
شما یه نگاه به امضام بنداز جوابتو میگیری

نه خوشم امد🤣👌

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بگو شاید بدونم خواهرم انجام داد

تا چندروز درد داشت ؟؟چندروز بعدش رفت بخیه ها کشید؟؟الان نگاه کردم میبینم دوتا رنگ از نخ ها کامل مشخصه..یکی ابی که کشیدنیه  واون یکی کرم رنگ که یه خورده هم بلنده میترسم باز شده باشه...یانه طبیعیه؟

عشقم کور بودن شما تقصیر من نیست بعضیا اگه احمق نبودن خودشونو وسط موضوعی که بهشون مربوط نیست نمینداخت ...

@niniyar_3  

@niniyar_5  

ایشون توهین کردن

اینم برای اینکه اگ پیامشون پاک کردن

شماانجام دادی؟؟خیلی رعایت میکنم ولی بازم بخیه ها دردداره؟؟ببخشید میپرسم من الان نگاه کردیم دوتا رنگ ...

اره فک کنم

خواهر منم خیلی درد داش فشارش میفتاد همش

ی ماه خوب شد

تو الان چن وقتته عمل کردی؟