2777
2789
اخه یکیو میشناسم میگف عشق چرته چیه و فلان بعد با دوستش دعوا کرد بخاطر یه پسر باهمه درمی افتاد واسه ا ...

خوب اون که همه ی entp ها نیست 🥴

این ربطی به خفن بودن و تلاش کردن و ... نداره که 😅

این چیزا بر میگردخ به تربیت خانوادگی نه تایپ شخصیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اون که همه ی entp ها نیست 🥴این ربطی به خفن بودن و تلاش کردن و ... نداره که 😅این چیزا بر میگردخ ...

سه تا دیدم همینجوری بودن

میگن عشق چرته و فلان

ولی حاضرن برای پسر زیرآب هم جنسشونو بزنن محوریت فکرشون استایل و جذب پسره و رابطس

نه اخه میخان بگن ما خیلی خاصیم

کسی که خاصه ازین کلیشه‌های جنسی نداره برا پسر همه کار کنه 

خواهش میکنم 😅آره بعضیا بی ادبی و بی مسئولیتی و ... رو پنهان میکنن زیر تایپ شخصیتی ... حالا تفاوتم ه ...

🤍

نمیدونم خودشم میگفت من نسب به فرشته بودن تو حیوون محسوب میشم 

راستم میگفتا ولی خب خیلی باهوش بود خدایی، من خوشم میاد آدمای باهوش زیادی کنارم باشن 😂

آخرشم خودم یه پلن ریختم متنفرشد ازم😂😂😂ولی خب از یه طرف عذاب وجدان دینی هم دارم که بدون اینکه بفهمه جهان از چه قراره خود کشی کنه ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

سه تا دیدم همینجوری بودنمیگن عشق چرته و فلانولی حاضرن برای پسر زیرآب هم جنسشونو بزنن محوریت فکرشون ا ...

خوب من اینجوری نیستم 😆😂یا خیلیای دیگه هم قطعا اینجوری نیستن ،این ربطی به تایپ نداره باور کن !یه سری دخترا با تایپای دیگه هم همینن 😂

اصلا entp ای که من باشم خیلی رمان بره علاقه مند بشم ، خوب زیر آب کسیو نزدم ولی برای اینکه بفهمونم به اون آدم علاقه مو یه سری کارا کردم و عشق برام جایگاه مقدسی داره  که عملا ربطی به باقی شخصیتام نداره 🙃

اوکی ...اینا همون entp بودنشونم احتمالا اداییه 

🤍نمیدونم خودشم میگفت من نسب به فرشته بودن تو حیوون محسوب میشم راستم میگفتا ولی خب خیلی باهوش بود خد ...

نمیدونم واقعا چی بگم 

آره منم آدم باهوش دوست دارم 😁میفهممت 

ای بابا ،نباید میریختی پلنتو ..‌

نمیدونم واقعا چی بگم آره منم آدم باهوش دوست دارم 😁میفهممت ای بابا ،نباید میریختی پلنتو ..‌

🥲🤝

خودمم دلم نمیخواست ولی مجبور شدم ...

اگ انقدر ترسو نبود شاید اینطور نمی شد .

میدونی آدم تا به جایی میتونه به سمت یه نفر ق بدوعه ،بعدش دیگه تموم میشه توانش،اگ طرف مقابل حتی قدمی هم برنداره،خب اولی تموم میشه دیگه ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من باهاشون اصلا اوکی نیستمentp در ظاهر آدمای جذاب و شوخ طبع با کودک درون فعال و پایه این.آدما معمولا ...

احیانا estp رو با entp اشتباه نگرفتی؟؟؟ چون entp معمولا آرومه و درسته entp رک هست ولی بی ادب نیس😐😐😐 estp بیشتر اهل دردسازی هست چون من هم entp اطرافم بوده و هم estp و به عنوان یک intp دارم اینا رو ميگما! 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین