2777
2789
یه خورده مرموزید اخه زمان بدین طرف شمارو بشناسه درک میکنه

من اطرافم تا حالا کسی نبوده ک بخاد بشناسه ک من زمان بدم یا ن عادت کردم من حرفمو میزنم رد میشم و میدونمم یا بد برداشت میکنن یا کلا نمیفهمن چی گفتم

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

من اطرافم تا حالا کسی نبوده ک بخاد بشناسه ک من زمان بدم یا ن عادت کردم من حرفمو میزنم رد میشم و میدو ...

عه نه من خیلییی تلاش کردم دوستمو بشناسم چون کنکجاو بودم بدونم چجور ادمیه. یک سال و نیم طول کشید یکم بهم اعتماد کنه و راجب خودش بهم بگه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی که از entp های اطرافم دیدن اینه که خیلی تلاش میکنن خفن بنظر برسن

مسئله اینه که شما فکر میکنی 😅

به عنوان کسی که این تایپم هی بهم میگن واو فلانی و بهمانی ،من تلاشی نمیکنم ،من خودمم 👀 

اینو حتی استادای دانشگاهمونم متوجه شدن درباره ی من  ...

مشکل ما اینه که نمیتونیم تمرکز کنیم رو یه چیزی و ذهنمون رو هزار تا چیزه  و یه سری آدما مثل شما فکر میکنن ادایی هستیم 😅

چرا دیگه ...کلا سبک زندگیم یه جاهایی آزارم میداده

اونم میگفت همیشه ...

جالب اینجا بود اینم میگف چون متعهد نیست اصلا و بی مسئولیته حاضر نیست با کسی صمیمی باشه زیاد 😐😂

درکش میکنما ،ولی خیلی میترسم براش چون  منطق محضه ومستعد خودکشیه ،

عذاب وجدان ولم نمیکنه وگرنه حاضر نیستم اکی شم دوباره باهاش 😂💔

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

درسته...خیلی وقته اخه ما باهم دوستیم دعوا هم نشده کنیمیه بار اصن مستقیم گفت از خانوادم بیشتر بهت اعت ...

خوب دیگه وقتی اینقدر طول کشیده دوستیتون خوبه ...

ارزشتو میدونسته که هستی تو زندگیش 

عه نه من خیلییی تلاش کردم دوستمو بشناسم چون کنکجاو بودم بدونم چجور ادمیه. یک سال و نیم طول کشید یکم ...

من خودم همیشه ترس دارم ک چیزی از خودم میگم

طرف بعدا اونارو ب روم بیاره یا بخاد بر علیه خودم استفاده کنه 

ولی بعد یه مدت ک یخمون باز بشه و اعتماد کنیم دیگ همهه چیز میگیم خیلییی. راحت میشیم با طرف 

اون موقع باید التماس کنی تا ساکت بشیم😂

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

مسئله اینه که شما فکر میکنی 😅به عنوان کسی که این تایپم هی بهم میگن واو فلانی و بهمانی ،من تلاشی نمی ...

ن ادایی نیستید نیازیم ندارین خودتونو به کسی اثبات کنید 

مسئله اینه که شما فکر میکنی 😅به عنوان کسی که این تایپم هی بهم میگن واو فلانی و بهمانی ،من تلاشی نمی ...

اخه یکیو میشناسم میگف عشق چرته چیه و فلان 

بعد با دوستش دعوا کرد بخاطر یه پسر 

باهمه درمی افتاد واسه اون پسر 

اون کارای سطحی از تیپی ک منطقیه و معتقده عشق و علاقه چرته بعیده 

خیلی کلیشه ای هس

اونم میگفت همیشه ...جالب اینجا بود اینم میگف چون متعهد نیست اصلا و بی مسئولیته حاضر نیست با کسی صمیم ...

برعکس من خیلی متعهد و با مسئولیتم تو موقعیت مناسب 😅

ایشون با من خیلی فرق میکنه باز ...

جالب اینجاست من ۸۰ درصدم entp یه 😂

برعکس من خیلی متعهد و با مسئولیتم تو موقعیت مناسب 😅ایشون با من خیلی فرق میکنه باز ...جالب اینجاست م ...

خب پس مطمئن شدم مشکل از خودش بوده .

مرسی جواب دادین 🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

برعکس من خیلی متعهد و با مسئولیتم تو موقعیت مناسب 😅ایشون با من خیلی فرق میکنه باز ...جالب اینجاست م ...

یه دنیایییه تایپ شما 

کاش یه کتاب بود ادم میخوند شماهارو بشناسه