shichkas مدیر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 عنوان تایپ شخصیتی entp | مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 136 پست کلا دور و برتون entp یا entj دیدید؟چجور ادمیایین 1403/08/25 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 شما خودتون entpاین؟ ببینید من به دوستی داشتم ،معمولی ،و اتفاقا خیلی هم باهوش ،یه سری مسائل داشت که م ... آره من entp ام نمیدونم ،ناشی از مودی بودن و ... هست ...کلا خودمم نمیفهمم خودمونو
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 بستگی داره دیگه ...بستگی به حال و هوام داره و سرایط ...من خودم یه نفر رو دوست دارم ،یه بعضی وقتا به ... همون دیگه الان من میدونم با من اوکی عه یا نهیه وقتا بروز میده یه وقتا نهبعد اینکه هی اذیتم میکنه بولیم میکنه نشونه چیه:/ به شوخی ها
dokhtaremehrban عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3178 من اون اروم بودنشون رو دوس دارم.اینکه خیلی خوب به حرفام گوش میدن اتفاقا شنونده خوبی نیستن خیلی هم مغرورن فکر میکنن همه مشکل دارن خودشون خوبنحتی اگه حرفاتو بشنون عکس العمل مناسب نمیدن خسته میشی فقط الان برات جذابه شما هنوز درگیرشون نشدی بخصوص اگه برون گرا باشی کلا باهاشون نمیسازی
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 چون چیزی برا حال کردن نداره وای هزار تا عیب داره ی خوبی تو تایپ ما پیدا نمیکنی بقیه هم ک میبینن مارو ... چراااشما خیلی با کاریزماتیک و جذابین
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1476 بقیه یکم فکر میکنم هیولاییم انگار خبر ندارن درونمون چه خبره ی مدت با دختر همسایمون حرف میزدم تا چن ماه اول فقط میگف چرا انقد عجیب غریبی من از نظر خودم هیچ چیز خوبی نداره ای کاش میشد تایپتو عوض کنی ولی خب اینکه ب کسی حس نداریم یا خیلی راحت میتونیم باهمه قطع ارتباط کنیم درسته شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 آره من entp ام نمیدونم ،ناشی از مودی بودن و ... هست ...کلا خودمم نمیفهمم خودمونو ای باباحالا من از کجا بفهمم
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 ی مدت با دختر همسایمون حرف میزدم تا چن ماه اول فقط میگف چرا انقد عجیب غریبی من از نظر خودم هیچ چیز خ ... اره دقیقا آدم ها رو راحت دور میندازم آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 آره من entp ام نمیدونم ،ناشی از مودی بودن و ... هست ...کلا خودمم نمیفهمم خودمونو پس منطق چی میگه؟😂😭یعنی مثلا مشکلی ندارین با ابراز صد خودتون پیش کسی که لایقش نیست؟! و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1476 آره من entp ام نمیدونم ،ناشی از مودی بودن و ... هست ...کلا خودمم نمیفهمم خودمونو وای دقیقا اصلا هیچی و نمیشه فهمید از ما بقیه روهم خیلی راحت کنار میزاریم شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 اتفاقا شنونده خوبی نیستن خیلی هم مغرورن فکر میکنن همه مشکل دارن خودشون خوبنحتی اگه حرفاتو بشنون عکس ... چرا برعکسم مننن اگه درک کنیشون میتونی بسازیاینکه متضاد منن جالبه برام
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 همون دیگه الان من میدونم با من اوکی عه یا نهیه وقتا بروز میده یه وقتا نهبعد اینکه هی اذیتم میکنه بول ... نمیدونم نشونه ی چیه اینو منم نمیفهمم راستش 🥴آخه همه ی entp ها تو جزئیات که شبیه هم نیستن ...الان داشتم کامنتا رو میخوندم خیلی اغراقه بعضیاش درباره ی خودمن 😆
dokhtaremehrban عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3178 چرا برعکسم مننن اگه درک کنیشون میتونی بسازیاینکه متضاد منن جالبه برام اوکی یروز یاد حرفام میفتی هنوز کم سنی؟؟
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20130 پس منطق چی میگه؟😂😭یعنی مثلا مشکلی ندارین با ابراز صد خودتون پیش کسی که لایقش نیست؟! منطق که هیچی ...من خودم همه چیزمو پیش هر کسی نمیگم بعدشم پشیمونم صدمو که مدتهاست نمیذارم برای کسی 🥴
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1476 چراااشما خیلی با کاریزماتیک و جذابین از بیرون شلوغ و پر سر صدا هستیمولی entp برونگرای فیکه فقط شادی و سرصدا نشون میده احساسات واقعیشونو خیلی کم بروز میدن و یکیم اینکه منظورمونو خیلی بد متوجه میشن همه مثلا هی میگن مسخره میکنید یا بولی میکنید درصورتی ک ما منظورمون چیز دیگه ایه شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯