2777
2789
نمیدونم من خودم خیلی تیزم تو این موارد نمیدونم چرا اینطوری عمل کرد تایپ ما ادراکی هستن نه قضاوتی

امیدوارم .

مرسی جواب دادی🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی سخته فهمیدنش.هربار یه جوره منم گیج کرده. نمیدونم منو دوست صمیمش میدونه یا نه

ببین صمیمیتشون اینطوری نیست که قربون صدقت برن یا درد و دل و اینارو اصلا حساب نمی کنن.

اگ دیدی همه جا حتی پشت سرت پشتته بدون آره ،وگرنه ،خیر

ببین صمیمیتشون اینطوری نیست که قربون صدقت برن یا درد و دل و اینارو اصلا حساب نمی کنن.اگ دیدی همه جا ...

اره شده اینجوری که پشتم دراد

مثلا یه بار دوستای دیگش باهام بد حرف زدن رفت رید بهشون

ولی خیلی وقتا هم چیزی نگفته

خیلی غیر قابل پیش بینی و مودی عه

اخه خیلی سخته فهمیدنش.هربار یه جوره منم گیج کرده. نمیدونم منو دوست صمیمش میدونه یا نه

با همه میجوشن ولی توی ذهن خودش به هیچکدوم دوست صمیمی نمیگه

کلی حرف میزنن و عاشق بوس و بغل کردنن 

حتی کسی که ۱ روز باهاش دوست شدن

گفتم دیگه...

باهمه اینطورین🙂

فقط توی اون مدتی که باهم دوستید از کنار هم بودن لذت ببرید 

با فکر اینکه تو تنها دوست صمیمی اش نیستی هم خودتو عذاب نده

با همه میجوشن ولی توی ذهن خودش به هیچکدوم دوست صمیمی نمیگهکلی حرف میزنن و عاشق بوس و بغل کردنن حتی ک ...

هعی:)

اره انقد دوست دور و برش داره

ولی اون برامن یه جور دیگس نمیدونم چرا انقد بهش اعتماد دارم.

اره شده اینجوری که پشتم درادمثلا یه بار دوستای دیگش باهام بد حرف زدن رفت رید بهشونولی خیلی وقتا هم چ ...

همشون اینطورین .

ولی به نظر من و درکل ،صمیمتو بزار یه تایپ اکی تر که باهم راحت تر باشین و درک بیشتری داشته باشین ،

اینم به عنوان معمولی داشته باش بدرد خورد شاید .

مثلا infp,intj,estj,istj,intp,اینا خیلی اکی ترن برای شما ...

چیزی که من دیدم entpاگ خوشش بیاد  و صمیمی باشه خیلی خیلی پیگیر میشه ،ولی دلیل بر این نیست که نمیتونه دوست خوبی باشه .

میگم شما خیلی ادم احساسی نیستید ذرسته؟وقتی دلت برا یکی تنگ شه چیکار میکنی بهش نمیگی؟

من هستم ...درسته به وقتش یه جاهایی بروز نمیدم ولی خوب احساسیم 

یه بار گفتم ...آره ولی در کل طول میکشه تا به طرف مقابلم هر کسی که هست بفهمونم احساساتمو ،حتی خانواده ...دیگه خیلی به هم بریزم میگم 

همشون اینطورین .ولی به نظر من و درکل ،صمیمتو بزار یه تایپ اکی تر که باهم راحت تر باشین و درک بیشتری ...

دوست intp هم دارم خیلی منو درک میکنه

ممنونم ازت. سعی میکنم کمتر کنم وابستگیمو و یه دوست معمولی باشه برام

چون اینجور که بوش میاد برا اونم معمولیه

هعی:)اره انقد دوست دور و برش دارهولی اون برامن یه جور دیگس نمیدونم چرا انقد بهش اعتماد دارم.

بخاطر کاریزمایی که داره...

آدمارو به خودش جذب میکنه

ناخودآگاه حس امنیت و اعتماد و آرامش ازش میگیری

ولی خب باید حواست باشه چون بفهمه اعتمادت بهش جلب شده، راحت ازت سواستفاده جوری که شاید خودت تا یه مدت نفهمی

میتونن آدمای خیلی بدی باشن

با همه میجوشن ولی توی ذهن خودش به هیچکدوم دوست صمیمی نمیگهکلی حرف میزنن و عاشق بوس و بغل کردنن حتی ک ...

میشه یه سوال بپرسم ،

یه entpکه مشکل روحی هم داره ،چطور میتونه به آدمی اعتماد کنه همه چیو بهش بگه ( برای تسکین احساساتش ) که میدونه نه اونقدر باهوشه که کمکش کنه ؟اگرم خب جداشدن براش مهم نیست!