shichkas مدیر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 عنوان تایپ شخصیتی entp | مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 136 پست کلا دور و برتون entp یا entj دیدید؟چجور ادمیایین 1403/08/25 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 واییی چقد حق گفتی ...ولی بنظر من یکی از باهوش ترینام همین تایپه.و فقط یه intjمی تونه تو دست بگیرتشون ... عه ینی با اونا رفتارشون متفاوته؟
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 دوست یا رل؟ احتمالا دوست معمولین فقط دیگ . دوست صمیمیم
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 [QUOTE=360591762]چه خوب یه ذره از خودت میگی [/QUOTEدر رابطه با صحت تستmbti مطمئن نیستم نمیدونم اعتبا ... یه سوال ،من انتظار داشتم ازیه entpکه یه چیزی رو با توجه به شواهد بفهمه ،ولی خیلی قضاوتگر عمل کرد ..بنظرت علتش چیه؟ و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 [QUOTE=360591762]چه خوب یه ذره از خودت میگی [/QUOTEدر رابطه با صحت تستmbti مطمئن نیستم نمیدونم اعتبا ... دوست منم شبیه شماسبعد اینکه یکی زنگ بزنه بهت معذبی؟مثلا دلت برا دوستت تنگ شه بهش زنگ نمیزنی؟
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 یه سوال ،من انتظار داشتم ازیه entpکه یه چیزی رو با توجه به شواهد بفهمه ،ولی خیلی قضاوتگر عمل کرد ..ب ... تایپ شما چیه؟
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 دوست صمیمیم باتوجه به رفتارش و حرفاش دیگه باید بتونی صمیمیتو تشخیص بدی .ولی خب اگ مشکل بیخیالیشه که همشون همینطورین 😂 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 تایپ شما چیه؟ خودمintj و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
sanaandsina عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 819 واییی چقد حق گفتی ...ولی بنظر من یکی از باهوش ترینام همین تایپه.و فقط یه intjمی تونه تو دست بگیرتشون ... آدمای کاریزماتیکن زبان بدنا و دروغو از صد فرسخی تشخیص میدنتوی هر موقعیتی میدونن باید چیکار کنن تا آدما اون جوری که خودشون میخوان کارو انجام بدن.دیوونه ی بحث و دعوا ان ولی entp درسخون ندیدم تو زندگیم 😂
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 یه سوال ،من انتظار داشتم ازیه entpکه یه چیزی رو با توجه به شواهد بفهمه ،ولی خیلی قضاوتگر عمل کرد ..ب ... نمیدونم من خودم خیلی تیزم تو این موارد نمیدونم چرا اینطوری عمل کرد تایپ ما ادراکی هستن نه قضاوتی آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 باتوجه به رفتارش و حرفاش دیگه باید بتونی صمیمیتو تشخیص بدی .ولی خب اگ مشکل بیخیالیشه که همشون همینطو ... اخه خیلی سخته فهمیدنش.هربار یه جوره منم گیج کرده. نمیدونم منو دوست صمیمش میدونه یا نه
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 دوست منم شبیه شماسبعد اینکه یکی زنگ بزنه بهت معذبی؟مثلا دلت برا دوستت تنگ شه بهش زنگ نمیزنی؟ تنگ بشه زنگ میزنم خودش بهت زنگ نمیزنه؟ آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3052 اخه خیلی سخته فهمیدنش.هربار یه جوره منم گیج کرده. نمیدونم منو دوست صمیمش میدونه یا نه چرا رو راست نمیپرسی؟ آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 آدمای کاریزماتیکن زبان بدنا و دروغو از صد فرسخی تشخیص میدنتوی هر موقعیتی میدونن باید چیکار کنن تا آد ... اره....خیلی خوبه این ...ولی من انتظار بیشتری شاید داشتم از اون 😂💔 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
shichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1180 تنگ بشه زنگ میزنم خودش بهت زنگ نمیزنه؟ نه زیاد با زنگ اوکی نی.ولی من زنگ زدم خیلی خوب رفتار کرد و گفت بازم ازین کارا بکن( زنگ بزنم)ولی خب همش از سمت من باشه که نمیشه