2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=360591762]چه خوب یه ذره از خودت میگی [/QUOTEدر رابطه با صحت تستmbti مطمئن نیستم نمیدونم اعتبا ...

یه سوال ،من انتظار داشتم ازیه entpکه یه چیزی رو با توجه به شواهد بفهمه ،ولی خیلی قضاوتگر عمل کرد ..

بنظرت علتش چیه؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

[QUOTE=360591762]چه خوب یه ذره از خودت میگی [/QUOTEدر رابطه با صحت تستmbti مطمئن نیستم نمیدونم اعتبا ...

دوست منم شبیه شماس

بعد اینکه یکی زنگ بزنه بهت معذبی؟مثلا دلت برا دوستت تنگ شه بهش زنگ نمیزنی؟

دوست صمیمیم

باتوجه به رفتارش و حرفاش دیگه باید بتونی صمیمیتو تشخیص بدی .

ولی خب اگ مشکل بیخیالیشه که همشون همینطورین 😂

واییی چقد حق گفتی ...ولی بنظر من یکی از باهوش ترینام همین تایپه.و فقط یه intjمی تونه تو دست بگیرتشون ...

آدمای کاریزماتیکن 

زبان بدنا و دروغو از صد فرسخی تشخیص میدن

توی هر موقعیتی میدونن باید چیکار کنن تا آدما اون جوری که خودشون میخوان کارو انجام بدن.

دیوونه ی بحث و دعوا ان 

ولی entp درسخون ندیدم تو زندگیم 😂

یه سوال ،من انتظار داشتم ازیه entpکه یه چیزی رو با توجه به شواهد بفهمه ،ولی خیلی قضاوتگر عمل کرد ..ب ...

نمیدونم من خودم خیلی تیزم تو این موارد نمیدونم چرا اینطوری عمل کرد   تایپ ما ادراکی هستن نه قضاوتی

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

باتوجه به رفتارش و حرفاش دیگه باید بتونی صمیمیتو تشخیص بدی .ولی خب اگ مشکل بیخیالیشه که همشون همینطو ...

اخه خیلی سخته فهمیدنش.هربار یه جوره منم گیج کرده. نمیدونم منو دوست صمیمش میدونه یا نه

دوست منم شبیه شماسبعد اینکه یکی زنگ بزنه بهت معذبی؟مثلا دلت برا دوستت تنگ شه بهش زنگ نمیزنی؟

تنگ بشه زنگ میزنم خودش بهت زنگ نمیزنه؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

اخه خیلی سخته فهمیدنش.هربار یه جوره منم گیج کرده. نمیدونم منو دوست صمیمش میدونه یا نه

چرا رو راست نمیپرسی؟

آدمای کاریزماتیکن زبان بدنا و دروغو از صد فرسخی تشخیص میدنتوی هر موقعیتی میدونن باید چیکار کنن تا آد ...

اره....

خیلی خوبه این ...

ولی من انتظار بیشتری شاید داشتم از اون 😂💔

تنگ بشه زنگ میزنم خودش بهت زنگ نمیزنه؟

نه زیاد با زنگ اوکی نی.ولی من زنگ زدم خیلی خوب رفتار کرد و گفت بازم ازین کارا بکن( زنگ بزنم)

ولی خب همش از سمت من باشه که نمیشه