2777
2789
عنوان

دیشب سر سفره بالا اوردم

273 بازدید | 15 پست

این حالت تهوع ها بخدا داره منو میکشه گلومو انگار بریدن هیچی نمیتونم بخورم همش بدنم درد میکنه دلخوشی ندارم 

غذا رو سومین قاشق بالا میارم 

من چ خاکی کنم سرم 

الانم مثلا صبحونه خوردم از درد پاشدم استامینوفن انداختم 

دارم آب میشم دیگه

بابام دیشب عصبی شد دیگ 

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چون دارم جدا میشم خانوادم ازم بدشون میاد یه آب خوش از گلوم نمیره پایین

به خانوادت چه ربطی داره دکتر رفتنت خودت پاشو برو دکتر من هزاران بار تنهایی نصفه شب اسنپ گرفتم رفتم سرم زدم دوباره برگشتم تنهایی رفتم آندوسکوپی معده حتما نباید کسی باشه که 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
نمیده ک بدتر میکنه

هر چقدر بیشتر دعا میکنی بیشتر خدا لج‌میکنه انگار

التماسش کردم برادرمو‌شفا بده زندگیمون جهنمه روز به روز‌بدترش کرد

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

معلوم بد جور سرما خوردی اگه فعلا نمی تونی دکتر بری بده یکی برات بادکش بندازه مثل آب روی اتیشه از بدن ...

ینی سرماخوردم؟ بی اشتهایی شدیدم و حالت تهوع بخاطر اونه؟

ینی سرماخوردم؟ بی اشتهایی شدیدم و حالت تهوع بخاطر اونه؟

حتما برو دکتر  ولی این ویروس جدیدم علائمش عذر میخام حالت تهوع بی اشتهایی بدن درد... وقتی لباس به بدن میخوره مثل اینکه به زخم میخوره. استخوان دردوایناست. ان شاالله مشکل خاصی نیست زود حالتون خوب میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

حتما برو دکتر ولی این ویروس جدیدم علائمش عذر میخام حالت تهوع بی اشتهایی بدن درد... وقتی لباس به بدن ...

باشه میرم 

ولی علائم افسردگی ایناس فک کنم