2777
2789
عنوان

چرا خدا منو سنگ دل نیافرید

285 بازدید | 22 پست

یه جوری ام که تا طرف مقابلم حرف از رفتن میزنه یا میخام بفهنم که بره یا حتی بلاکمم میکنه حتی اگه مقصرم اون باشه باز من میرم التماس طرف میکنم که نره از تنهایی به شدت میترسم حالم بده امثال من ادمای بدبختی میشیم یا خوشبخت

الله امشبو العفو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی رفتارها تمرین لازم داره.

برای خودت احترام قائل باش، 

قوانینی برای حفظ حریم خودت وضع کن وبگو اگر از این فراتر رفت کات کردن و تنبیه حتما حتما واجبه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بعضی رفتارها تمرین لازم داره.برای خودت احترام قائل باش، قوانینی برای حفظ حریم خودت وضع کن وبگو اگر ا ...

ابجی حتی تصمیم میگیرم طرفو بزارم کنار باز بعد دو هفته میرم سمت اون شخص از مودی بودن بدم میاد

الله امشبو العفو

ابجی حتی تصمیم میگیرم طرفو بزارم کنار باز بعد دو هفته میرم سمت اون شخص از مودی بودن بدم میاد

میفهمم سخته،فقط باید شماره ویا هر راه ارتباطی دارید حذف کنید.

باید به خودتون بگید اینجوری هم باعث بدبختی خودتون میشید وهم اون طرف

چون الکی رابطه ای که درست نیست ونمیخواد سرانجامی داشته باشه طول میدید.

طرف مقابلتون هم بیخودی وابسته میشه،دل کندن سخته،ولی میشه نمایشی انجامش داد.

خیلی از ما ها تو خاطراتمون صدها نفر اومدن ورفتند پی زندگیشون ولی ته قلبمون فراموششون نکردیم ،فقط براشون آرزوی خوشبختی میکنیم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین