2777
2789

برانمازصبح.   خب عادتم نداشتم این ساعت بلندشم خلاصه گفتم خدایا ازت می‌خوام منو برای نماز صبح بیدارکنی ❤️چندروز گذشت من صبح ساعت ۸و۹ بیدارمیشدم میدیدم نمازم قضاشده😔  بااینکه یه مسجدکنارمونه وصداش هرشب میپیچه   ولی گفتم خدایا شده یکسالم صبرمیکنم تاخودت بیدارم کنی 😊گوشی روزنگ گذاشتن که همه بلدن الان باصدای اذان ازخواب بیدارشدم صدا قشنگ پیچیده بود تو گوشم🥰💞اولش خواب بودم بعدش یهو گفتم بیدارت کردبیدارت کرد بلند شو🥺🥰.  خدایا شکرت مرسی که هواموداری  نوکرتم😁🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا عزیزم، اینطور مواقع متوسل شو به امام زمان خودشون از خواب بیدارت میکنن🙂✨️

محتاجم به دعا چشم ...... قربونت برم با همه ی احترام و اعتقادی که برای امام زمان عج قائلم.     اما در وهله اول هرخواسته یی داشته باشم به خدا میگم  ..چون هیچ قدرتی بالاتر از خدا وجود نداره 🌧️🌱درسته بعضی وقتا نیاز به یه واسطه معصوم هس که بعضی خواسته هامو ازخدا بگیره اما شاید اعتقاد من همین باشه اول ازخدا طلب میکنم این لابه لاهم اماما ومعصومین واسطه میکنم بعضی وقتا.    ولی جریان نماز صبحمو فقط از خودش خواستم باخودش صحبت کردم 🥰🥰بی جوابم نمیزاره اجی هیچوقت❤️🤗

محتاجم به دعا چشم ...... قربونت برم با همه ی احترام و اعتقادی که برای امام زمان عج قائلم. اما در ...

چشمت نورانی عزیزم، درسته ما همه چیز از خدا می‌خوایم اما اهل بیت و...هم فرستاده خدا هستن و چون معصوم هستن با واسطه قرار دادنشون و متوسل شدن بهشون میشه خواسته ها و حاجت هامون از خدا بگیریم، ان شاءالله همیشه حاجت روا باشی قشنگم🌹✨️

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫