2777
2789
عنوان

اگه همسرتون راه دور باشه نه زنگ بزنه نه پیام بده یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 72 پست
چیو نمی‌خواد ادامه بده مگه دوست پسرته شوهرته ها یقیش جر بده بگو زنگ و پیام نزدی چشمات میام میذارم کف ...

دقیقا آخرین بار بحثمون سر همین چیزا بود هر سری یه داستان میگه باهاش حرف زدم دعوامون شد ،گفتم چرا بی مسئولیتی میکنی تکلیف من چیه ،همیشه اینجور برخورد میکنه که چیزی نشده ناراحت نباش خیلی عادی برخورد میکنه انگار مسئله مهمی نیست زندگیمون دیگه ،قلبم میخواد واسته از اینهمه بی توجهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا آخرین بار بحثمون سر همین چیزا بود هر سری یه داستان میگه باهاش حرف زدم دعوامون شد ،گفتم چرا بی ...

نمیشه که خودتون هم کنارش باشید ؟

مثلا من همسرم نصف سال ایران نیست داره تلاش می‌کنه 

فضا آماده کنه ما هم ببره مجبوریم دوری هم تحمل کنیم 

اما ارتباط تلفنیمون مرتب بجا هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

همسرتونه؟ اگه قهر نیستی خودت تماس بگیر خب

آره همیشه منم پیش قدم میشم منتظرم ببینم ارزش میزاره یا نه آخرین بار به زور گوشی رو برده به خواهرش میده که بیا با زن من صحبت کن گناه داره منم ناراحت شدم گفتم چرا مجبور میکنی کسی دوست نداره با من حرف بزنه غرور منو زیر سوال نبر باز بخشیدم و باز مسئله دیگه ای رو آورد و گفت 

ته دل خالی کردن بیشعوریه .وقتی با چشم چیزی ندیدیم و به همه تعمیم میدیم

خوب اون تجربه ی خودش و میگه ..قطعا نمیان بگن که شوهر توهم اینجوریه ..در هر حال آدم باید حواسش باشه به زندگیش به شوهرش باشه ،بیخیال بودنم خوب نیست دلیلش و باید بدونه تا نگرانیش برطرف بشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
آره همیشه منم پیش قدم میشم منتظرم ببینم ارزش میزاره یا نه آخرین بار به زور گوشی رو برده به خواهرش می ...

آها فک کنم با هم مشکل دارید سر موضوعی درسته ؟ بهتره ریشه یابی کنی و ببینی دقیقا مشکل چیه و حلش کنی، حالا یا دوتایی یا فقط شما

نمیشه که خودتون هم کنارش باشید ؟مثلا من همسرم نصف سال ایران نیست داره تلاش می‌کنه فضا آماده کنه ما ه ...

میشد خودش نخواست با هم بریم الانم بهونه میاره برو دانشگاه ۴ سال وقت بزار آینده رو درست کن عزیزم ،در حالی که قرار بود اونجا درس بخونم سه سال عمرم رو گذاشتم دانشگاه نرفتم درس نخوندم که برم کار کنم زندگیمون درست شه ولی الان اینجور میگه مگه میشه من بخاطر اون از همه چی گذشتم ولی اون اینجور میگه برو ۴ سال درس بخون من سالی یه بار میام بهت سر میزنم ،قبلا به مادرم میگفت اینو نمی‌برم آبروم رو میبره هر ۶ ماه میام بهش سر میزنم دلم آتیشه 

خوب اون تجربه ی خودش و میگه ..قطعا نمیان بگن که شوهر توهم اینجوریه ..در هر حال آدم باید حواسش باشه ب ...

بحث اصلا بیخیالی نیس 

هیچکس بیخیال نمیمونه تو اینطور شرایط گلم‌

ولی اینکه میان و میگن سرش با یکی گرمه این یعنی ته بی وجدانی 

میشد خودش نخواست با هم بریم الانم بهونه میاره برو دانشگاه ۴ سال وقت بزار آینده رو درست کن عزیزم ،در ...

فکر کنم خودت بیشتر بدونی موضوع از چه قراره 

پس من نگم بهتره 

کاش فکر اساسی بکنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

آها فک کنم با هم مشکل دارید سر موضوعی درسته ؟ بهتره ریشه یابی کنی و ببینی دقیقا مشکل چیه و حلش کنی، ...

میدونه چیه اون خودشو میزنه کوچه علی چپ مشکل اینه که منو با بچه ۲۵ روزه ول کرد اینجا اومدن گفتن رفته برای آیندتون ،حرف زدم باهاش قهر و گذاشتم کنار الان هیچ کس از خانواده اش زنگم نمیزنن ،این هیچی میگم من چیکار کنم تکلیف من چیه میگه برو دانشگاه منو داره از سرش باز میکنه 

ببین خوش ندارم ته دل کسی رو خالی کنم ولی فقط میخوام شنیده باشی اینو از من...

ما هم مشکلاتمون آغازش همین بود میرفت شهرستان سربزنه خانوادش ، کم کم باغ خرید اونجا و.... اویل دو روز سه روز بود بعد کمکم بیشتر شد.خب من سرکار میرفتم بچه ها مدرسه داشتن نمیتونستیم بریم دنبالش.حتی زنگ هم نمیزد ببینه مردیم یا زنده ایم خدا گواهه یه بار با دو تا بچه مریض ۴۰ روز منو تنها گذاشت . دست بچم شکست پای بچم شکست حتی عمل کرد ولی نمی‌آمد. آخر سر هم کلا ول کرد رفت.  تمام این مدت خانواده من میگفتن حالا اشکال نداره و منم مجبور میکردن ساکت باشم ولی اگر یک بار همون اول بابام جلوش وایمیستاد کارمون به طلاق نمکشید

به پدرت بگو زنگ بزنه بگه مسئولیت بچه مردم برام سنگینه بیا بالا سر خانوادت باش هر جا هم میری ببرشون ما نمیتونیم تقبل مسئولیت کنیم 

فکر کنم خودت بیشتر بدونی موضوع از چه قراره پس من نگم بهتره کاش فکر اساسی بکنی

نمیدونم مادرم میگه میره دختر عموش رو میگیره ،همسرم پسر داییمه،هی مادرم این حرفا رو میزنه دلم میشکنه اینم اینجور نمیدونم چرا یهو همه چی زندگیم خراب شد