2777
2789
عنوان

اگه همسرتون راه دور باشه نه زنگ بزنه نه پیام بده یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 72 پست
تو خونه شوهرت هستی یا پدرت ؟ بهت پول میده؟

مامانم نمیزاره بچه ام و ببرم میگه نمیتونی خونه مادرم فقط دارم تحمل میکنم هر حرفی رو ،پول داد ۱۰م که اونم خرج بچه شد همش کالسکه و دکتر و پوشک و شیرخشک 

نمیدونم مادرم میگه میره دختر عموش رو میگیره ،همسرم پسر داییمه،هی مادرم این حرفا رو میزنه دلم میشکنه ...

فقط مادرت این وسط 😥😐

هر طور شده یا پیش همسرت باش یا جداشو 

تمام 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مادرم میگه میره دختر عموش رو میگیره ،همسرم پسر داییمه،هی مادرم این حرفا رو میزنه دلم میشکنه ...

تو مگه مهریه نداری ، یه بچه هم بغلته 

مگه کشکه بره یکی دیگه و بگیره 

تازه زایمان کردی حال روحیت خوب نیست 

به خودت استراحت بده 

مامانم نمیزاره بچه ام و ببرم میگه نمیتونی خونه مادرم فقط دارم تحمل میکنم هر حرفی رو ،پول داد ۱۰م که ...

برو سر خونه زندگی خودت ، به حرف مادرت توجه نکن ، خونتم خالی نزار ، به خودت و بچت برس ، شوهرت هم هر جا باشه تهش برمیگرده پیش تو و بچش

ببین خوش ندارم ته دل کسی رو خالی کنم ولی فقط میخوام شنیده باشی اینو از من...ما هم مشکلاتمون آغازش هم ...

بابام میخواد زنگ بزنه مادرم نمیزاره از طرفی برادرزاده اش هیت یعنی اون و به من ترجیح میدن همین دیشب با مادرم بحثم شد من هر سری با همسرم صحبت می‌کردم دخالت میکرد به من فحش میده توهین میکنه خستم کرده خدا شاهده انقدر دلم پره نمیتونم گریه کنم جایی رو ندارم اون یه روز که میرم خونه ام سر بزنم میشینم تو حموم خونم گریه میکنم ،خانوادش کارایی میکنن اصلا تو مغزم نمیگنجه داییم و برادرشوهرم زندگیم و خراب کردن جاریم من نمی‌فهمم مگا من چه کردم خدا شاهده درد شکم دارم از وقتی زایمان کردم نمیتونم برم چون مادرم میگه ولگردی میری

مادرم هیچوقت پشت ما نبود

عزیزم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

برو سر خونه زندگی خودت ، به حرف مادرت توجه نکن ، خونتم خالی نزار ، به خودت و بچت برس ، شوهرت هم هر ج ...

میبرم یکم وسیله بخرم این ماه مثل ننو و وسایل شنیون برای یادگیری که خودم یادبگیرم بعدا برم کلاس و کار کنم 

یه هفته خیلی زیاده .هر چقدرم سرش شلوغ باشه باید هر روز بهت زنگ بزنه...اشتباهت اینه ک اومدی خونه ماما ...

عزیزم بچم خیلی جیغ میزد مریض بود من یکم بیمارستان و این چیزا دوره ماشینم ندارم بخاطر دکتر اومده بودم اینجا الان نمیزارن برم یکم وسیله بخرم براش میرم خونه خودم دیگه مجبورم مادرم ببرم چند روز به بهونه خونم خالیه دیگه نمیام

عزیزم مادرت نادونه به حرفش اهمیت نده به پدرت بگو تکلیفت رو روشن کنه اگر تو رو برد که هیچ وگرنه شکایت ...

منظرم تا آخر این ماه اونوقت دیگه به پدرم میگم تکلیفم و مشخص کنه ،من همسرم و خیلی دوست داشتم 😅

منظرم تا آخر این ماه اونوقت دیگه به پدرم میگم تکلیفم و مشخص کنه ،من همسرم و خیلی دوست داشتم 😅

الهی که خدا به دل مهربون و اون بچه کوچیکت رحم کنه مرتیکه بشینه سرزندگیش آرامش برگرده به خونت