2777
2789
عنوان

اگه همسرتون راه دور باشه نه زنگ بزنه نه پیام بده یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 72 پست
نمی‌دونم چرا خیلی منو تو شبیه همین😂خونواده شوهر منم هیچ کدوم نه اومدن دیدنم نه زنگحالا اومدن نیومدن ...

عزیزم خدا به دلت صبر زیاد بده من حتی به مردن هم فکر کردم بعد گفتم ارزشش و نداده این همه سختی گذروندم اینم روش ،من همسرم و از پدر و مادرم هم بیشتر دوست داشتم ولی انگار خدا میخواد بهم بفهمونه هیچ کس جز خودش قابل دوست داشتن نیست

عزیزم خدا به دلت صبر زیاد بده من حتی به مردن هم فکر کردم بعد گفتم ارزشش و نداده این همه سختی گذروندم ...

این روزا هم میگذره فقط خدا می‌دونه ک با دیدن بچم زندم وگرنه خیلی وقته از این وضع خستم

۴ ساله ازدواج کردم شاید سر جمع نشه شش ماه خونه خودم باشم همش خونه پدرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این روزا هم میگذره فقط خدا می‌دونه ک با دیدن بچم زندم وگرنه خیلی وقته از این وضع خستم۴ ساله ازدواج ک ...

خانوادت درکت میکنن ؟مثلا منتی نیست؟بعضی وقتا خیلی به من حرفای سوز دار میزنن مثلا مادرم میگه ولت کرد

خانوادت درکت میکنن ؟مثلا منتی نیست؟بعضی وقتا خیلی به من حرفای سوز دار میزنن مثلا مادرم میگه ولت کرد

مادر منم میگه ول کرده نمبخوادت این زندگی زن و شوهر نیست خیلی حرف می‌شنوم ولی چ میشه کرد

منتی ک‌ نه خدا شاهده اصلا منت نمیزارن ولی وقتی میبینن من ناراحتم خوب نیستم اونا هم عصبی میشن میگن تو بی عرضه ای حرف نمیزنی ک چرا نیست شوهرت بیشتر نمک رو زخم میشن

مادر منم میگه ول کرده نمبخوادت این زندگی زن و شوهر نیست خیلی حرف می‌شنوم ولی چ میشه کرد

آره نمیشه چیزی گفت درد دل آدم خیلی زیاده ،عزیزم انشاالله این چند وقت زود بگذره مخصوصا واسه واکسن ،حتما بچت و بردی نذار موقع گریه بهش قطره بده یا واکسن بزنه بچه من حالت غش طور رفت نفسش قطع شد میدونی به همسرم گفتم چی گفت قسمت هر چی باشه ،گفت پدرم میگه ببینیم خیرش تو چیه یعنی زنده بمونه یا نه این‌هاست که قلبم و میسوزونه 

آره نمیشه چیزی گفت درد دل آدم خیلی زیاده ،عزیزم انشاالله این چند وقت زود بگذره مخصوصا واسه واکسن ،حت ...

واقعا خدا تو وجود ما زنا چی دیده ک این همه عذاب و دردو بتونیم تحمل کنیم کاش ی خورده درک و شعور هم ب مردا میداد

😭😭🫂🫂🫂الهی بمیرم برات میفهممت بخدا درکت میکنم

خدا نکنه عزیزم

انشالله هر چی زودتر مشکل هر دومون حل بشه

ولی من حس میکنم حتی صد سال هم بگذره سختی و تنهایی ک بعد زایمانم کشیدمو فراموش نمیکنم

واقعا خدا تو وجود ما زنا چی دیده ک این همه عذاب و دردو بتونیم تحمل کنیم کاش ی خورده درک و شعور هم ب ...

کاش میداد ،واقعا سخته خوشحالم تا الان محتاج همسرم نبودم، خودم خرج کردم ،عروسی گرفتم خودم زحمت کشیدم براشون،الانم میتونم با بچم پیشرفت کنم نمیزارم حسرت هیچی بمونه رو دلش

خدا نکنه عزیزمانشالله هر چی زودتر مشکل هر دومون حل بشهولی من حس میکنم حتی صد سال هم بگذره سختی و تنه ...

نه فراموش نمیشه کرد امیدوارم زودتر مشکل هامون حل شه خدا جای حق نشسته میبینه

کاش میداد ،واقعا سخته خوشحالم تا الان محتاج همسرم نبودم، خودم خرج کردم ،عروسی گرفتم خودم زحمت کشیدم ...

میدونی همسرم از لحاظ مالی اصلا کم نمیزاره این همه نبودنش هم بخاطر اینکه فکر میکنم هر چقدر بیشتر کار کنه همدم بهتریه فکر می‌کنه اگه روزی ی تومن ب حساب من بزنه اون میشه هم دردی و کنار هم بودن 

فکر می‌کنه مسئولیت یعنی اینکه بتونه فقط برای بچه پول پی انداز کنه ولی هیچ وقت فکر نمیکنه ک حضورش از همه چی مهم تره