2777
2789
عنوان

دودلم زنگ بزنم به مامانم یانه

762 بازدید | 93 پست

باش قهرم .چون بحثمون شده بود.

یه شهر دیگه خونه داریم .همون شب رفت .

از یکشنبه تا الان میشه میشه تقریبا ۵روز.

دلم براش تنگ شده ولی از دستش ناراحتم و عداب وجدان هم گرفتم. اصلا حال روحیم خوب نیست. 

یه هفتس اشتهای هیچی ندارم و هیچی نخوردم واقعا . با اینکه همه چی تویخچال هست ولی لب ب هیچکدوم نزدم. خواهرم هی اصرار میکنه ولی نمیخورم. 

با یه مشاور که از خیلی قبل میشناختمش چت کردم کمک درست حسابی بم نمیکنه😭 دیگه طاقت ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برا چی‌قهری علتش رو بگو

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

زنگ بزن مادره ها دلش بشکنه کارت لنگه خدا هم ناراضی میمونه ازت 

اینهمه زحمتت رو  کشیده تا الان بزرگ شدی 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

بابا وردار اون گوشیوووووو زنگ بزن باهاش صحبت کن معذرت خاهی کن حتی اگ مقصری کی میشه مادر ادم کی با جون دل وقت میذاره ک رشد کنی بزرگ بشی بجز پدرو مادر قدر بدوووووووون بابا بخدا خیلیاااا تو حسرت ی نگاه مادرن یبار صداشو بشنون یبار لمسش کنن یبار قربون صدقش برن تورو بخدا زنگ بزن مادر ی تیکه از خداس مادره ک مث خدا خالق آفرینندس بوحود اورندس بدوووو

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

ببخشید که سوالم را میپرسم. من. پول. شهریه مدرسه ندادم یعنی حق ندارم از مایع مدرسه استفاده کنم حرامه ...

اگه مدرسه دولتی هست و واقعا پول ندارید ایراد نداره 

البته دولتی ها کاملا رایگانه و بری با مدیر صحبت کنی هواتو داره

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
ببخشید که سوالم را میپرسم. من. پول. شهریه مدرسه ندادم یعنی حق ندارم از مایع مدرسه استفاده کنم حرامه ...

استفاده کن 

طبق قانون ج.ا اموش و پرورش باید رایگان باشه

اون شهریه ای که میگیرن حرامه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بعد من وقتی میریم تو ازمایشگاه کلی جلوی خودمو میگیرم اون همه وسایل جذاب که سالهاس داره خاک میخوره و‌یه نگاهم کسی بهشون نمیکنه با خودم برندارم ببرم