2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو بارداری بیست سی کیلو اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 78 پست
نمیدونم بگم بیشعور یا کثا... نمیدونم باید بهش چی گفت! خودم دهنم باز موند نمیدونستم چی باید بگم! گویا ...

آره هرکسی ی جوریه 

یکیم مث من همه چی میخوره دریغ از ی گرم افزایش وزن

یکیم باید هی سبک سنگین کنه چی بخوره چقد بخوره 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه😁😁😁😁

آره اصلا ب ویار دل خوش نکن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

شوری هیچی دلت بخاد یعنی پسره😍🫀

اوخی🥹هر چند من دخملی دوست دارم ولی فقط سالم باشه هر چی یاشه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

وای واقعا😍😍ن نرفتم

اره من ۴ هفته و چهار روزم طبق پریودم😍منم نرفتم ولی خیلی استرسشو دارم، اسیفولیک میخوری؟ پیش دکتر رفتی؟ من هنوز فقط دو روزه اسیدفولیک میخورم تا شنبه برم دکتر حالا بنظرت شنبه برم یا وایسم هفته هفت برم برا قلب؟ چون دکترم دو ساعت فاصله داره 

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

اره من ۴ هفته و چهار روزم طبق پریودم😍منم نرفتم ولی خیلی استرسشو دارم، اسیفولیک میخوری؟ پیش دکتر رفت ...

اگر لکه بینی و مشکلی نداری بزار هفت هفته برو ک ی جا سنو قلبم بدی 

اگر لکه بینی و مشکلی نداری بزار هفت هفته برو ک ی جا سنو قلبم بدی

اره خودمم تو این فکرم، ولی میترسم میخوام بدونم رشد کرده یا نه

روز ۲۹ بتام۲۵۹ بود

اره خودمم تو این فکرم، ولی میترسم میخوام بدونم رشد کرده یا نهروز ۲۹ بتام۲۵۹ بود

اگر زود بری سنو میگن قلبش تشکیل نشده و فقط استرس میدن 

من سر دوتا بچه هام آخرای ۷ هفته رفتم