دوس دارم حداقل ۷۰ ...۸۰ بشم ک بعد بارداری بمونم رو ۶۰
خیلی لاغرم 😕😕
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
ابجیم قدش ۱۷۰ وزنش ۵۸ باردار شد تا ۶۶یشتر نرفت باز برگشت به وزن ۵۸
لاغری بده اونم با قد بلند
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
والا من آرزومه مردم از لاغریمن الان ۵ ماهمه هیچکس متوجه نشده و نمیدونه
خوشبحالت. بخدا قدر بدون
یادم میاد دختر خاله ام افتاد دنبالم جلو بقیه لباسمو داد بالا ببینه باسنم چقد بزرگ شده😐😑
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
من فقط ۴ کیلو اضافه کردم . ۴ سال قبل شکمم هنوز هنوز هست .تو بعد زایمان شکمت آب نمیشه بخوای ۲۰ کیلو ...
من بارداری قبلیم ۱۰ کیلو اضافه کردم روز زایمان کامل آب شد شکمم رفت چسبید ب کمرم هیچکس باورش نمیشد
نمیتونم چیزی بخورم بستنی میخورم شکمم درد میگیره ولی چیز شیرینی اول صبح دلم میخواد بنظرت جنین چیه ؟؟؟
حالا من اصلا ویار ندارم هنوز طبیعیه؟ ولی مربا و شربت و اینا دلم نمیکشه بخورم نه که بدم بیادا ولی گذاشتمشون کنار به جاش نمک زیاد میزنم به غذام😵💫
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
یکی و میشناسم ۵۰ کیلو بود بارداری شد ۷۵ کیلو بعد از بارداری دوباره لاغر شد رفت ۵۰
اون منم با شانس زیبام 🤦🏻♀️😑