2777
2789
عنوان

شب جمعه برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23453 بازدید | 384 پست
خوش بگذرههههدریااای کجا؟؟؟

😘😘

رامسرعزیزم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

هیچ تو خونه طبق معمول و شاید جمعه شوهرم سرکار بره

تو خونه هستی امشب رو یه شب خاص بسااااز

همین کارایی که من میکنم شما هم بکننن بعد بیا بگو از تاثیراتش

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مثل همیشه تا عصر تو خونه تنهام ساعت ۶ شوهرم میاد شام و فیلم و خواب تو شهر غریب هیچکس رو ندارم م ...

منم دور از خانواده خودم هستم 

فقط خانواده همسرم هستن که خب وقت نمیکنم زیاد بهشون سر بزنم

اما تو خونه هم راه کار زیادهه برااای تنوع 

هیچوقت زندگیتو یکنواخت نکن چون خدایی نکرده دلز‌ده میشین

تو خونه هستی امشب رو یه شب خاص بساااازهمین کارایی که من میکنم شما هم بکننن بعد بیا بگو از تاثیراتش

خیلی هنر کنم خونه رو جارو بکشم 😂 از دست این بچه همیشه خونه کثیفه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

منم که الان کله پاچه بار گذاشتم برا شب همسرم دیروز رفته روستا شون مراسم فاتحه بعد ظهر باشگاه دارم بر ...

چقدر هم برنامت عالیههه

خیلی خوبه که لحظه به لحظه زندگیتو برنامه داری

چقدر هم برنامت عالیهههخیلی خوبه که لحظه به لحظه زندگیتو برنامه داری

ممنون عزیزم دلم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

خیلی هس خوبی داشت تاپیک ات عزیزم ایشالله امشب شب خوب آروم برای خانومای سایت باشه که خاطره بمون براشون

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
هیچی هیچ برنامه ای ندارم هیچ وقت هم نداشتم 😕هرروزم مثل هم فرقی با روز قبل نداره شوهرم روزای تعطیل ه ...

اعتماد به نفستووو پااایین نیاررر

به خودت انرژی منفی تلقین نکنننن

هر روز یه برنامه ای برای زندگیت داشته باش عزیزم 

لذت ببر از زندگیت

هیچی با شوهرم قهرم شاید حموم برم

سلام کانال پوشاکتون همونیه ک ی استیکر دامن ابی داره کنارش؟

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام