2777
2789
عنوان

شب جمعه برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23454 بازدید | 384 پست
زنده باشی عزیزمممبهشون احترااام بزار بخاطر همسرت کلی هم انرژی و اعتماد به نفس داشته باش پیششون خوش ب ...

انقد احترام گذاشتم که پیش خودشون فکر میکنن هرچی برینن بهم حق دارن اتفاقا دارم با توپ پر میرم که این دفعه بی احترامی کنن همه چی بذارم زیرپا

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ تو خونه طبق معمول و شاید جمعه شوهرم سرکار بره

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

حواست باشه عاتوووو دست کسی ندی🤣

ن عزیزم دوتایی با همسرم میریم بعضی شبا شاید با دوستامون بریم اوناهم متاهل هستن

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

منم که الان کله پاچه بار گذاشتم برا شب 

همسرم دیروز رفته روستا شون مراسم فاتحه 

بعد ظهر باشگاه دارم برم شب که با بچه ها شوهر

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیزممم خداحفظشووون کنهمن چیییی بگم پسسس من دخترمو زایمان کردم خیلی چاق شده بودم به بدبختی یک سال و ...

عزیزم‌زنده باشن 😍

عیب نداره مهم سلامتیه بچست هیکلتو دوباره درست میکنی 😁

💕

میریم باغ برادرشوهرم.دلم خوش بود اخرهفته استراحت میکنیم دیروز که گوسفند‌قربونی کردیم تا الان مشغول ت ...

عزیزمممم خداقوتتتت

از لحظه هات لذت ببر خواب همیشه هست

رفتی اونجا موقعیت بود یکم استراحت کن

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

هیچی هیچ برنامه ای ندارم هیچ وقت هم نداشتم 😕

هرروزم مثل هم فرقی با روز قبل نداره 

شوهرم روزای تعطیل هم سرکار می‌ره و از بعد ظهر کلا سرکاره منم سه تا امتحان خیلی سخت و بزرگ دارم هیچی هم بارم نیست 

کلی کارای خونه دارم که چند روزه عقب افتادن گفتم جاش کمی درس بخونم 

تو خونه هم تنها نیستم حتی وقتایی که شوهرم سرکاره بنابراین مسولیت های بیشتری نسبت به بقیه دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
انقد احترام گذاشتم که پیش خودشون فکر میکنن هرچی برینن بهم حق دارن اتفاقا دارم با توپ پر میرم که این ...

گر تو با بد ،بد کنی پس فرق چیست

مثل اونا نباش

حرفتو بزن کم نیار اما سیاست خودتو حفظ کن 

جواب ابلحان خاموشیه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️